Ceri5 Tamam uygulamayı ilk açışta reklam olmasını anlıyorum, ama aynı forum için de yorumları okuyamıyorum reklamlardan? Ve yeni başladı böyle değildi. En sevdiğim uygulama happymom ama girmek istemiyorum reklam çıkacak diye. Aynı sorunu yaşayan var mı???
Derya Ceri5 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Eski9 Ceri5 reklamı da geçtim su opps hatası aşırı sinir bozucu ya 😤 tam önemli birşey yazıyorum paylaş diyorum opps diyor hata veriyor uygulama
Anesanne Ceri5 tam cevap yazacaktım reklam çıktı😠ben de uygulamaya gireli 15 dakika oldu 5-6. Reklam. Hiç bu kadar sık olmamıştı. Çok can sıkıcı gerçekten
Ceri5 Derya belki 1 dakikadan bile azdır göndereceğim mail adresine ekran görüntülerini teşekkür ederim
Ceri5 Derya Saatli ekran görüntüsü alamıyorum çünkü reklam geldiğinde saat görünmüyor. https://resmim.net/i/So72R burdan bakabilirsiniz
Ceri5 Derya mailime dönüş yapılmadı, ne kadar sürede dönüyorlar bilginiz var mı? Günlük değişimleri okumak bile işkence haline dönüştü, çok üzgünüm
Anesanne Derya 08:29 da ve 08:32 de teklam çıkıyor. Aralıkları görebildiğim bu şekilde yani. Bence bi sorun var hiç böyle olmazdı. Çok can sıkıcı
Derya Ceri5 benim burdan yapabiliceğim bir şey yok bu durumda reklam çıktığı an ekran kaydı başlatıp videoyu , cihazınızın modelini , android ise sürümünü ve reklamı nerede gördüğünüzü biz@mutluanneleriz.com Adresine Gönderirseniz size yardımcı olunacaktır 💐
ilayda-95 Derya Aynı sorunu ben de yaşıyorum reklam başladığı zaman bitmek bilmiyor arka arkaya bir sürü çıkıyor 🤦🏻♀️