Kado87 ona inanmayın arkadaşımın defalarca test yapıldı belinden su bile aldılar yaniii kaç tane doktora gitti hepsi down sendromlu bu bebek alalım dediler eşi alınsın dedi arkadaşıma dedim sakın yapma günaha girme engelli de olsa Allah sana bunu imtihan olarak vermiş doğur çocuğu dedim neyse kocasıyla hepten beter oldu arası aldırmıyo diye arkadaşım baba evine gitti bir sürü sinir stres berbat şeyler yaşadı çocuk doğduuuuu sapa sağlam
şimdi kocası dio ki kız evlat başkaymış çok seviom dio arkadaşımda dedi ki yaaaa belli çok sevdiğinden katili olacaktın sana uymadım Allahtan dedi kızım büyüsün ona da anlatacam bunları dedi Yaniii herşey Allahtan canım kaç kişiye böyle diolar kuzenime de engelli bu bebek dediler onlara da aldırma sakın dedim hiç de engelli olmadı bebeği o hamile kaldığını bilmiomuş doğum kontrol hapı kullanıyormuş hamilelikte risk sonuçta o hap bende yaşadım aynısını bilmiodum hapı yanlış içmişim hamile kaldım ama hapa devam ettim cahillik işte bana da engelli olma ihtimali var dediler ama tarama testleri temiz çıktı şimdi 10 yaşında gayette sağlıklı oğlum