Elifim Arkadaşlar benim doktorum vitaminlerini üç günde bir almamı söylüyor omega3 kullanıyor musunuz kullanıyorsanız kaç miligram yazıyor üzerinde benim Önceki doğumların küçük olduğu doğduğu için Her gün kullanmak istiyorum yarın doktor kontrolüm var. Doktora soracağım sizler nasıl kullanıyorsunuz Bu arada 23 haftalık hamileyim 😍
AyeglGzkaraKarabulut Elifim bana da birgün arayla verdi dr birgün decavit birgün omega günlük kan ilacı
Elifim Deletedmom15257 bana sadece kan İlacını her gün kullanma mı söyledi diğerlerini üç günde bir kullanma mı söyledi 🤷♀️ Hamileliğimin başından beri kiloda almadım
Asminalp Elifim vallah ağzıma koymadan midem bulandı kusdum normalde hap zor yutan birisiyim öyle yumuşak görünce midem bulandı
EsraKaraku Elifim çok tuhaf yanında kullandığınız başka vitamin ve ilaçlar varsa belki ondan diyordur
Nefesimm Osterocare diye kalsiyum magnezyum kullanıyorum tok Efadaily balik yağı oda tok günde birkez gyno ferro diye hepsi icinde demir folik asit d vitamini onu kullanıyorum ac karnina 18 haftaligim
Tugceun "Hamileyim" kısmında omega 3 ile ilgili çok güzel bi yazı war. Ben günde 2 tane omega içiyorum.
Mervetuana Bende kan ilacisimi gunluk aliyorum birde decavit ilacim var onunda günlük bir doz alıyorum birde balik kapsulum var onu da günlük bir doz alıyorum 😊😊