Tlybilgic24 Dilek19055 hergün 1 fincan içiyorum telvesini de yiyorum ayrıca 😂 sırf telvesini yemek için yapıyorum 🙈😂
Burcu_NFUE Dilek19055 günde bir fincan Türk kahvesi içebiliyor gebeler . Tabi gebelikten gebeliğe değişir doktorunuza sorabilirsiniz içmemde bir sakınca varmı diye 🌝❤️
anneyim_33 Dilek19055 2 fincan içiyorum bende aşırı bağımlısı oldum 🥴dibinin telvesine kadar içerim 🤤😋😋
Boncuk123 Tlybilgic24 Demir eksikliği ve kansızlığınız vardır bi değerlerinize baktırın. Doktorum bana bundan dolayı yasaklamıştı. Bende öyleydim ilaç kullandım kahve içesim bile gelmiyor artık
Grlzynp Dilek19055 evet kafeinsiz türk kahvesi al onu tüket bana doktorum öyle demişti 34+5 haftalıgım hergun 1 fincan içiyorum☕️
ilayda-95 Dilek19055 bBir günde 200mg kafein alma hakkımız var bir fincan türk kahvesinde 60mg kafein var yani gönül rahatlığıyla içebiliriz . Doktorlar bir fincana izin veriyorlar
Mrymonek Günde 1 tane içiyorum bazen fırsat olmuyor 2gunde bir oluyor. Bazen hem kahve hem 1tane çay içiyorum ennfazlasi bu :)
Semnr2 Peki anneler tansiyonum sürekli yükseliyor benim türk kahvesi bişey yapar mı Acaba yükseltir mi yani bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim
prensimgeliyor @Dilek19055 arada bir içiyorum bende günde 1 içebiliriz ama çokda istemiyor canım midemi yakıyor bide