Piyorida Kızlar acile gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim..siz bu durumda ne yaptınız? Pazartesi doktor tavsiye ederse ilaç başlatılacak ama ben istemiyorum
esratalha Piyorida ben de gebeliğim 32. haftasında geçirdim. İlaç kullandım. Kullanmazsan zor atlatırsın. Egzersize gelince 3-4 gün egzersiz yaptım daha kötüye gitti. Başka doktorun tavsiyesiyle egzersizi bıraktım. Çünkü orası ödem topladığı için o ödemin inmesi lazımmış. çok geçmiş olsun canım korkma geçecektir inşAllah🤲🏻
Burcu_NFUE Piyorida eşimde geçirdi hiçbir tedaviye cevap alamadık gözü BİLE kapanmıyordu . 🤕 Bir gün boyunca devamlı sakız çiğnedi ve yüz kaslarını harekete geçirdi ve doktor sabah baktığında %75 iyileşme var dedi . Sakız çiğne kuzum yüz kasların harekete geçip gevşesin 🙏 rabbim şifa versin 🌺🌺
Gamzz Piyorida ilk iki üç hafta egzersiz yapılmaz hamilelikte oluşan yüz felci genelde geçicidir medikal tedavinize uyun jinekologunuzla da görüşün KBB dışında ama muhtemelen ilaçlara uymanızı söyler iki-üç hafta içinde geçmezse fizik tedaviye gidin sakıza gelince çiğnemeğin erken dönemde tik oluşumunu tetikleyebilir önermiyoruz geçmiş olsun
Piyorida esratalha prednol önerdi kbb.. kendi doktorumun onayı ile kullanacağım..öneriyorsunuz yani ilaç kullanımını..egzersizi bırakayım mı ? Kaç güne geçer acaba
esratalha Piyorida kbb uzmanı önerdi prednolu. Benimki hastaneye kavuştuğumda 1-2 dereceydi. 80 mg ile başladım yavaş yavaş düşürdüm. 15. günde %95 geçmişti. Korkmayın sakın☺️
esratalha Piyorida bi doktor egzersiz yap dedi, 3-4 gün yaptım olmadı. ilerledi bile diyebilirim. Egzersizi bıraktım yavaş yavaş düzelme oranı arttı. Doktorum Kulak içindeki damarlar ödem topladığı için orayı çok yorma dedi. Ödemin azalması lazım falan dedi.
Piyorida esratalha doktor bana yatış önerdi ilaca yatıştan sonra başlayalım dedi ben de kabul ettim ama bilmiyorum
Piyorida Gamzz doktor günün gelmiş zaten bebeği suni sancı ile alalım dedi sonra ilaç tedavisine başlanır dedi
Gamzz Piyorida tamam sıkıntı olmaz merak etmeyin sadece yemekleri tuzsuz tüketmeye dikkat edin ilaç kullandığınız süreçte o kadar 🙂
esratalha Piyorida Ay hadi önce sağlıkla bebeğinize kavuşun, Sonra da Allah hayırlı bir şifa versin 🤲🏻😍