Elifnuuuuur Kızlar cinsiyet ne zaman belli oluyor, erkekse 10-12 de belli olur diyorlar ben tam 10. Haftadayım çok merak ediyorum ♥️ Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 🤰 Birde karnım da adet sancısı gibi sancı var sürekli bu aralar sizde de oldu mu ? 📌
Busraoner Elifnuuuuur ben de sizin gibi heyecanla bekledim ve gittim ama maalesef su an 20. Haftadayım hala net değil.
Babymoomy Elifnuuuuur 11.haftamda prensesimi öğrendim 18.haftada paşamı bence erken belli etmesi erkek olmasını ifade etmiyor bebişe bağlı benim suan 18haftalık o sancılar hala var
Lokumunannesii Elifnuuuuur Salı günü kontrol var bende beklemedeyim🌸erkek ise genelde belli oluyor ve degısmıyor
meraklianne1 Lokumunannesii iki hafta önce aşağı komşumun teyzesi doğurdu 9 ay boyunca erkek demişler ama kızı oldu 😂😂 forumda da erkek deyip detaylıda kız olarak öğrenen çok bu erkekse erken belli olur erkekse değişmez kelimeleri bana çok anlamsız geliyor açıkcası arkadaşıma da 18. Haftaya kadar kız dedi 20 de erkek dedi mesela 😅😅 tamamen doktorun tecrübesi ve bebeğin pozisyonuna bağlı bence 🍁🍁
Lokumunannesii meraklianne1 hadi yaa o kadar hazırlık kıyafet boşa gitti desene😬🤭 ya genelde erkekse boşa denilmiyor ve değişmiyor doktorlar kemik yapısından anlıyorlar ben o yüzden dedim ama tabiki değişenler de var
aysekrglu Elifnuuuuur belli olmuyormuş özellikle kızsa yirminci haftaya kadar kız diyip sonrasında erkek bu dedikleri çok örnek duymuştum ☺️Ama erkekse başta değişmiyor heralde