dilaraozer Herkese selam, 11 haftalığız bebişimi bekliyorum bende:) herkes göbekte olacak çatlaklar İçin beni uyarıyor. sizler neler yaptınız/yapıyorsunuz neler sonuç veriyor. Bu konuda bilgilenelim istedim.
Kuben dilaraozer 13.haftadan beri krem yağ sürdüm ama 26.haftadayım karnımın alt kısmından çatlamaya başladım ne yazık ki. Erken oldu biraz ama yapacak bir şey yok yağ sürmeye devam
Aysenturnaaa dilaraozer catlayacaginiz varsa en pahalı kremi kullansanizda catliyorsun uz nemli tutun yeter ☺️
Sultis123 dilaraozer hem icten hem distan desteklemek lazim. Bol su icmek vucudun elastigini arttirir. Distanda bazi yag ve kremler kullanabilirsinız. Ben sabah aksam 7 karisimli bir yag kullaniyorum . Genetikte deniliyo ama cok duydum yag surdugu yerin catlamayip surmedigi yerin catladigini . Sen elinden geleni yap en azindan yaptim dersin. Eger catladiysa fito krem izlere bire bir kirmiziyken onu kullanmaya baslayin digumdan sonrada devam edin buyuk olcude azalacak
Emdok 20+4 lierac ve bebe yağı beraber sürüyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok ama bn ikiz gebeyim çok çatlayacağım muhtemelen az olsun diye günde 3 defa nemlendiriyorum.
dilaraozer Sultis123 çok teşekkür ederim. Henüz çatlamadım önlem almak istedim. Tavsiyenizi uygulayacağım:)
busra1485 Zeyyyn ben de bio oil kullanıyorum 33 haftalığım ve koccaman bir karnım var şükür ki hiç çatlamadım şimdilik düzenli kullanmanızı öneririm
Csknaz Bende neler kullandım bio oil badem yağı kullanmadığım şey kalmadı nerdeyse 37 haftdayim göbeğimin altında bacaklarımda da hafif catlarklar var yanı genetikte varsa illa catliyor bence insan ne yaparsan yap 😞
Ares-01 Ben 12. Haftamdan bu yana bebek yağı ve lierac kullanıyorum. Fakat 2 gün önce yanlarımda kırmızı çatlamalar gördüm 18+3teyim. Çok erken çatlamaya başladım. Şimdi Hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron da aldım bakalım iyi gelecek mi 🤷🏼♀️ benim kadar erken çatlayan var mı aranızda acaba?
Syngamze dilaraozer 36+1 günlüğüm l dilaraozer 36+1 sabah akşam lierac krem kullanıyorm duştayken bebe yağı sürüyorm duştan çıkınca vucut losyonu kullanıyorm şuan için hiç çatlağım yok umarım olmaz da 🙏🙏
meraklianne1 dilaraozer 38 haftalık oldum hiç çatlamadım (maşallah diyeyim kendime 😅😅) yapısal bence tamamen yap krem vs hiç bişey de kullanmıyorum
Ayskolik dilaraozer catlayacagin varsa catliyorsun bosuna pahali kremlere para verme… 38 hafta oldum alt kisimlarda birazcik cizgiler var gibi belli belirsiz bol su iciyorum ve sadece vazalin sürüyorum su cildin daha rahat esnemesini sağlıyor
meraklianne1 Ayskolik benimde annem karnın boşalınca ortaya çıkar diyo ama sanmam çıksa şimdi de belli olur arkadaşlarım atıyo mesela doğum yapanlar beyaz tenli biri kıpkırmızı yırtıkları 🤭🤭
DiDoCe dilaraozer 3. Ayımdan beri lierac kullanıyorum 7. Ayimdan beride yanına bioil ile hindistan cevizi yağı ekledim onlarida sürüyorum suanlik catlagim yok ama son haftalarda oluyormuş bakalim inşallah olmaz :)
Ayskolik meraklianne1 evet gecen nts de bi kadinin karnini gordum aman allahim dehset vericiydi kipkirmizi catlak doluydu bobek delugine kadar kizarmisti
meraklianne1 Ayskolik bide benim doktorumda bana çatlamamışsın dedi ama annemi ikna etmek mümkün değil bende bişey demiyorum doğru söylüyosun annecim diyorum😅😅
Ayseonay Boşuna pahallı kremlere para verme derim, 28 haftalığım hamileliğimi öğrendiğimden beri bebe yağı ve zeytin yağı ile sürekli nemli tutuyorum bol su içmek de önemli tabi sonrasında ne olur bilmiyorum ama biraz da genetik oluyor
TugceBelis dilaraozer dışardan nem desteği kadar vücudu içeriden nemlendirmekte çok önemli bol bol su için en başta sonra hiç erken demeyin karnınızın büyümesini beklemeden çatlak önleyici krem losyon vs kullanmaya başlayın benim 2.gebeliğim ilkinde de olmadı suan 30haftayı bitirdik çok şükür henüz bunda da yok