Seldamm Kizlaarr avuc iclerimde ve ayaklarimim altinda bi haftadir aksamlari acayip bi sicaklik yanma hissediyorum yasayan varmi ne yapmaliyim daha doktor randevusuna 1 hafta var acill yardim 😔
alazzeyneperva Seldamm doktora sorun bi sorun mudur bilemem ama hamilelikte olan bisey bende de hep var çoğu kişide var hatta ama siz yine bi sorarsınız
Caglabade Seldamm ben ilk hamile olduğumu bu şekilde anlamıştım aşırı ateş basması ve avuç içi ayak altındaki aşırı yanma hissi 24. Haftadayız hala var geceleri özellikle normal hormonal bir durum korkmanızı gerektircek bişey yok 🍀
busra1485 Seldamm şeker yükselince el ayak yanıyor bi şekerine baktırmadı öneririm özellikle de gece yanıyor ve yine gece sık tuvalete çıkıyorsan
Seldamm Cigdemmom bende kasinti yok ama alev gbi yaniyo sanki aci biber surmusum gibi gece yatamiyorum
alazzeyneperva Cigdemmom kaşınma devam ederse muhakkak doktora söyleyin bazen basit bi kaşıntı zannedilen gebelik kolestazı cikabiliyo özellikle avuç içlerinden başlayan kaşıntılar
Seldamm alazzeyneperva sorucam en kisa surede biraz arastrma uaptim internetten bi suru nedeni var diyor kafam iyiden iyiye karisti gercekten
Cigdemmom alazzeyneperva yaaa zaten bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum şuan antibiyotik tedavisi görüyorum birde öyle birşey gelirse başıma oturup ağlarım
Seldamm alazzeyneperva kesinlikle daha sonra erken doguma falan da yol acabiliyor alah korusun sizde bi sorun
alazzeyneperva Cigdemmom hayir tam tersi güçlü olmanız lazım ama ihmal edilcek bisey deil muhakkak söyleyin basit bi kan testiyle ortaya çıkar bazen sadece hamilelikten kaynaklanır bazen de karaciğer enzimleriyle alakalı carsa eğer ona göre önlem alırsınız
Seldamm Caglabade bende 23. Haftadayim su anda son bir haftadir basladi benimde 😔 ilk gebeligimde hic yasamamamiastim dogrusu
Seldamm busra1485 evet gece sık tuvalete cikiyorum komtrole gittigimde soyleyeyim o zaman tesekkur ederim