Merve2234 Kızlar 9 haftalık hamileyim geçen kan aldırdım hastanede miğde bulantısı göz kararması baygınlık geçirmişim sonra bugün avm de tekrar aynı şey oldu 3 saniye falan sürüyor. Hamilelikten mi kaynaklı acaba sizde aynı durumda olan varmı ?
Mavi87 Merve2234 hastanede baygınlık geçirdiğinizde keşke doktorunuza sorsaydınız. Çünkü farklı sebepleri olabiöir. Belki önemli belki önemsiz sebepten dolayıdır. Belki bazı değerleriniz düşüktür. Avm de de kötü olmuşsunuz, doktorunuza danışın..
Dilara0638 Merve2234 bende öyle awm de ve eczanede kötü oldum aşırı derecede halsizleştim gözlerim karardı tansiyonuma baktırdım 10/5 iyiydi doktoruma söyledim ya kan şekerin düşüyor yada tansiyonun dedi kan verdim sonuçlarını bekliyorum bakalım 🤷♀️
sukufee01 Merve2234 gecen hafta bana da avm oldu revire gittik kafam boyle basinc oluyor karincalaniyor dustum dusecek givi oluyordu tansiyon dusmus kiraker yada tuzlu ayran ix dedi kiraker aldik avm 3-4 adet yedim duzeldi 20 dk sonra gene basladi gene kraker sonra baktik olmuyor eve geldik.. hamilelikten hep
hhffee sukufee01 Kan şekeri düşüklüğünün belirtilerinden de sizde isterseniz bi kan tahlili verin sürekli tekrarlar yoksa
sukufee01 hhffee verdim kansizim😁 doktor 24 haziranda cagirdi 13 haftalik olucam ozaman kan ilaclari vericem dedi