GamzeeAlii Kızlar önümüzdeki hafta perşembe günü 36 haftalık oluyorum 🙏 ve ilk hamileliğim, normal doğum düşünüyorum. Daha önce hiç alttan muayene olmadım. Çatal dedikleri oturağa oturmadım. Çatı muayenesi olmam gerektiğinde çok çekiniyorum 😥😥😥
Serapem GamzeeAlii burada o kadar çok çatı muayenesinden korkanlar korkupta yazanlar varki onları okuya okuya dün gece rüyamda doktor çatı muayenesi yapıyordu bana😅😅 eli de o kadar hafifti ki …ben bi dogum geçirdim açılmama bakmak için o kadar çok ellendim ki yani gelen giden asistanlar ebeler hepsi bi parmak atmıştır o yüzden sakın olun lütfen korkacak hicbirsey yok normal doğum istiyorsunuz ne güzel çatı muayenesini düşünmeyin bile çok ciddiyim kendinizi doktorunuza bırakın hepsi bu😘
B-P-R GamzeeAlii yani yanlış anlamayın ama ilişkiye nasıl giriyorsunuz peki buda öyle birşey İlişki Nasılsa Doktor da Elini sokuyor hafifçe aynı şey Mantıklı düşündüğün zaman Oyuzden gereksiz Korkutmayin kendinizi
Saniyes GamzeeAlii Ben 38+2 haftalığım alttan birden fazla baktı doktorum ve hep kısa sürdü öyle korkulacak birşey yok kendini kasma hiç karnını elle ve rahat ol bitiyor hemen zaten unutma alttan çocuğun için bakıyor nasıl diye onun için
GamzeeAlii Serapem inşallah bir gün bende bu sitresi üzerimden atarım canım ☺️☺️ Doktor seçme imkanım da yok erkek doktor inşallah rahatça atlatırım 🙏
Kamuran_celiik Serapem 😁😁😁 bende öyle ilk dogumum da gelen de parmakladı giden de 🤣🤣 bi süreden sonra normal geliyor alışıyorsun 🙃
Serapem GamzeeAlii amin amin inşallah kuzum… canım benim ilk doğum devletteydi asistam kiz erkek gelip gelip parmak attılar açılmama bakmak için asla utanma falan yok olamaz olmamalı lütfen bu stresi at üzerinden analık kolay değil hepsi geçici bunu unutma rabbim doğduğu an o sancıları sana unutturuyor yoksa kimse ikinciyi denemek bile istemez ki ben yine normal.istiyorum bi de 2 günde doğurdum ilkini😅
Sedagmlksz GamzeeAlii ben bugün oldum hiç acımadı diyemem ama asla dayanılmıcak bişey değil zaten o kadar kısa sürüyo ki ben ne ara yaptı anlamadım bile😂 biraz yandı o kadar ben ilişki sırasında da ağrı çeken biriyim normalde biraz.
Serapem Kamuran_celiik aynen oyle cnm bi de ben önce kadın hastalıklarına gidiyordum adet düzensizliği için orada da hep çubuk sokup duruyorlar di şu kameralı olanlardan 🤣 çataldan inmek bilmedim o yüzden alıştık artık Allah herkese şifa versin kuzum🥰
Mervehtp81 GamzeeAlii kız inan hiçbişey yok abartılacak kadar 2 parmakla kontrol ediyor doktor o kadar gram acı yok korkma ilişki yaşarken daha fazla canımız yaniyordur emin ol kendini kasma yeter