Dogurdum kizlar…
Dört gun once pazartesi günü sabah hicbisey yokmuş sanki ogunde dogurmicak mişim gibi kalktim lavaboya gittim vee nişanim geldi o an heyecan başladı bi telas bi mutluluk sardi içimi bu arada ikinci gebeliğim ama heyecan ilk gibi hemen ablama mesaj attim bir kac gun icinde dogumun olur dedi neyse kalktik kahvalti yaptik esimle oglumla sofrayi topladım eşim alt katimizda çalışıyordu is kiyafetlerini giyip gitti oglumda babaannesinin yanina indi benim.bu arada hafif sancilarim gelmeye basladi ben hala dogum olabilecegine inanmiyorum cunku hafifti sancilarim neyse oglene dogru ustumu giydim biraz asagi indim bahceye dolastim baktim sancilarim artiyo hemen ewime ciktim ewimi temizlemeye basladim sancilarimi boyle karsiladim sildim süpürdum balkonumu yikadim yemegimi yaptim artik saat yediye geliyordu esim geldi yemek yedik bu arada sancilarimin geldiğini soyledim birlikte yemegimizi yedik sofrayi topladik zaman gecti saat 9.30 oldu oglumu yatirdim sancilarim artik daha şiddetli ve uzun sürüyordu itiraf etmeliyim ki bu dogum sancilarim daha siddetli ve keskindi oglumun dogumuna kiyasla.Gorumcem asagidaydi onu cagirdik sanci geldikce yürüdüm sicak suya girdim iki defa dus aldim saat 23.30da artik dayanamiyordum ablam geldi ve hastaneye gittik dewlet hastanesinde takibim vardi ve acilden giris yaptik zaten gittigim gibi catala aldilar ve acikligima baktilar 6-7 cm aciklik keske biraz daha ewde bekleseydim dedim neyse kan tahlili idrar aldilar sonra bes dakikalik bir nstden sonra dogumhaneye alindim ordada nstye bagli kaldim bir saat o surec beni cok zorladi nstye bagli olmak cok zordu sancilari daha da cok hissediyorsun bir saatin sonunda ebeyi cagirdim geldi ikinma hissim geliyor dedim hemen gelip bakti ve artik bebek geliyordu ben artik sancilari son raddesine kadar hissediyordum dayanilmaz gibiydi ama insan dayaniyor gerçekten sonunu düşündüm hep kizimi kucagima alicam biticek sabret gibi gibi kendimi sakinliyordum neyse ebe baktiginda bekle ikinma dedi üstunu degistirdi ve sancin gelince ikin dedi bir ikindim iki ikindim bekledim ikinamadim sancim.gitti ebeye diyorum ki ikinayim mi güldü varsa bi zahmet ikin canim dedi o agrilarima rağmen güldüm 😍😂sancim geliyordu ama ben ikinamiuir musum gibi hissediyordum son dedim bir kere ikin o ikinmayla baska bir ebe karnima basti vee mis kokulu kizim geldi cennetim geldi guzel gozlum elif sare’m dunyaya geldi saat 00:57 de 3.820 gr dogdu ebeler sewiyor bu tombis kiz coo tatli diye ben kizima bakarken dikisim.yapildi sonra annem.geldi kizimi emzirdim suan 4 günlük olduk Rabbim hayirli uzun ömürler versin insallah hepimizin bebegine uzun oldu hakkinizi helal edin zor ama başardık herkese hayirli doğumlar diliyorum😍😍🌷🌷❤️❤️