Bestbendis Kızlar meraba 27.haftanın içindeyim ikizlere hamileyim bi haftadır filan göğüs altındaki kemikte agrı hissediyorum midemde de baskı benim gibi olan varmı ???
kelebeklerdeniz23 Bestbendis ben 🙋♀️🙋♀️ mide baskısı, sırt ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı ne ararsan var 🤭 sağa dönsem sağ batıyor sola dönsem sol batıyor
twinsmom00 Bestbendis bebek baskı yapıyor dedi benim doktorum bende de sağ kaburga agrisi batması fena halde . galiba ittiriyor yeri daraldikca
Ayskolik Bestbendis benimde cok agriyordu hareket ettikce kaburgalarima batıyor gibi aciyordu pizosyon degistirmeden gecmiyor malesef cani ne zaman isterse o zaman donecekler
Bestbendis kelebeklerdeniz23 cidden Allah yardımcımız olsun kaç haftalıksınız az kaldıysa doğuma sevinirim sizin adınıza bizim daha var :(
Bestbendis twinsmom00 benimde sağ taraf kaburga tarafı sağdaki bebek daha kilolu diğerine göre ondan sanırım 😂
twinsmom00 Bestbendis evet dik duruyor demist8 ultrasonda doktorum kafasıyla kaburgamın ayaklarıyla da kasiklarimı acıtıyor minik kuzum🌸
ikizannesi24 Bestbendis benimde öyleydi canım hala ara ara öyle oluyor doktor bebek baskı yapıyor dedi yani yapacak bişey yok bu duruma ☺️