superisiii Merhaba güzel annelerr 😅 Cinsiyetimiz belli oldu bal oğlum gelecek ama şimdi asıl mesele isim koymak 😅 ne kadar zormus bu isim meselesi 😏 velhasıl kelam sonuca gelirsek çocuğumuzun adını Çağatay koymayı düşünüyoruz sizden de yorumlarınızı almak istiyorum sizce nasıl 😊
Ftmagull superisiii çağatay güzel isim bence😊 bende erdem burak yiğit doruk berker berkay çağrı bekir enes isimlerini beğeniyorum
superisiii ilkgozagrimhavinim benim de kızım olsaydı adı belliydi elif rana koyacaktım ama oğlum olunca isim bulmak biraz zorlaştı 😂
Deletedmom54555 Biz oğlumuz olursa Ata koyacağız 😍 onun dışında çağdaş, Ali Efe , doruk gibi isimleri de beğeniyorum 💕
superisiii Ftmagull bakalım içlerinden benim de beğendiğim isimler var ama babasıyla anlaşamıyoruz isim konusunda tek ortak içimize sinen isim bu kötü yorumlar da almadım aslında cevreden de bir kaç kişi hariç 😊
superisiii ilkgozagrimhavinim ben çok beğeniyorum rana ismini anlamı da güzel ve hoş demek kızım olursa inşallah kesin koyacağım 😊
Ftmagull superisiii illa bişi diyen çıkıyo çevreden bende de öyle bi isim beğeniyorum 3-5kişi hemen yorum yapıyo nasıl isim öyle diye.. çağatay ismi güzel ama
superisiii Ftmagull çok teşekkür ederim aynen herkesi memnun etmek mümkün değil bizim içimize de sindi 😊😊