Tahamm47 Kızlar boynumda ve göğüs arasında çok fazla çil ve et beni çıktı çok kötü duruyor ya hamilelikten mı acaba sizde böyle bişey yasandimi? Doktora giden varmı bu yüzden? Gitmeyi düşündüm ama hamilelikte her ilacı vermez diye gitmedim🥺
Glbnpk Tahamm47 Et beni çıktı bende de. Özellikle boynumda minik minik ama sayıca fazla. Annem ve ananemde de var genetik diyorlar. Ananem doğumdan sonra dökülür dedi ama bilmiyorum ne olur.
Fatmakara97 Tahamm47 hamilelikte oluştuysa doğumdan sonra geçer diyorlar pek bilgim yok ama güneş kremsiz pencereye bile yaklaşma derim
sezcag Glbnpk umarım ananeniz yanılmaz yakında boynum gözükmeyecek bu nasıl bi artmadır dökülmezse yaktırmaya gidecem doğumdan sonra
Glbnpk sezcag sirke sürmek döküyor diyorlar ama gebelikte yapmak istemedim. Doğumdan sonra deneyebilirim.
Tahamm47 Aynen benimde hamilelik yoğunlaştı şuan yapacak bişey yok malesef😨 ya normalde serum gibi bissey veriyor doktor sürüldüğünde kurutup döküyor ama işte şuan hamilelik zararlı olur.
shinemuu Tahamm47 Benimde boynumda et beni çıktı küçük küçük 20 ye yakın vardır. Bide uçları siyah çok kötü duruyor umarım doğumdan sonra dökülürler😢