momsboys kızlar bugün 38 haftalık oldum 2 gündür sabah uyanınca parmaklarım inanılmaz agrıyordu bugün farkettimki şişmiş ellerim ayaklarım ve agrıda oluyor 😬😬 yaşayanlar varmı
Aysnn3705 momsboys ben dha 31+4 teyim sabah kalktığımdan beri ayakları balon gbi sanki arı sokmuş yürürken acıyo tabanlarım. Bu saat oldu hala şiş hiç inmedi normalde iniodu bu kadar kalmıodu şişlik. Tuzlu suya soktum ayaklarımı valla şimdi 😁😁
minicikanne momsboys Sabah değilde akşama doğru şişiyor basamıyorum bi bakıyorum ayaklar balon olmuş. 😂
Ysmnbl momsboys Bende de oluyo gebelikte olan biseymis doktorum öyle dedi tuzu azaltmak gerek bide uzanınca dinlenince ayaklar biraz yüksekte olması gerekiyomus yürüyüş yapmak gerek fazla ayakta kalmamak gerekmiş sabah benim de el eklemlerimde ağrı oluyo tam yumruk yapamıyorum zamanla gün içinde duzeliyo
momsboys Aysnn3705 bende iyi şişmedim diyordum bu hafta basladı valla🤔 umarım dahada şişmeden dogururum
Cerotti30 Bende 30 haftalığım inanılmaz el ayak şişmesi yaşıyorum sıcaktan büyük ihtimal ödemim çok 10 kg aldım sadece ama ödemden sanki 20 kilo almışım gibi duruyor çok şişim hele geceleri ayaklarımı patlıcak gibi hissediyorum