Ntugba Sedakanikyis dualarım hep sizinle ve sizin gibi durumda olanlarla allah'ım hepimizin yardımcısı olsun rabbim sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin canım
Melikeznar Sedakanikyis allah şifa versin. En kısa zaman da sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallah🙏🏻
Betlgkcee Sedakanikyis benimde kızım erken doğumdan dolayı yoğun bakımda Allah yardımcimiz olsun canım yasin okumak isterdim ama lohusayim malesef dua edicem tüm bebeklere sende bizi dualarda unutma lütfen
Cheezomssagain Sedakanikyis rabbim yardımcın olsun inşaallah kardeşim sana bi dua göndericem 7 gece boyunca okuman gerekir niyetini isteğini rabbim görür inşaallah
Bhr075 Sedakanikyis Allah bebislerinin yardımcısı olsun sizlere bağışlasın insaAllah🙏🏽 Rabbim güç kuvvet sağlık versin zamanla insaAllah hemencik büyürler ve evinize gidersiniz allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun 🙏🏽🙏🏽♥️♥️
Mercimeklerveannesi Sedakanikyis bende ikizlerime hamileyim rabbim yavrularını size bağışlasın inşallah. Tez zamanda iyi haberlerini alırsın umarım. İkiz gebeliğin riskleri çok, bende aylarca kanadım, şimdi iyiyim çok şükür. Seni anlayabiliyorum arkadaşım
Merve98 Sedakanikyis amin canım inşallah cihanda yada umuttepe sopalı eğitim araştırma falan oralarda yokmu acaba