Sevgili güzel annelerimiz doğum yapan ve hamile annislerimiz hepimiz zorlu bi surecteyiz daha 5 haftalıkken aman kese göründumu aman kalbi attimi 2li taraması detaylisi şeker taraması her türlü stresli bi yolculuktan geçiyoruz hepimiz farklı sebeplerle sinanip bu sureci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz benim sizden ricam benim gbi ozellikle doğumu yaklaşan anneler için doğum hikayem diye paylaşırken olumsuz durumlar varsa.lutfen hassas yazarsanız çok seviniriz inanin normal dogum istiyoruz aman kesi atıldı öldüm bittim yazilarini okuyoruz sezeryan olayim diyorum çığlık attım hissettim yazilari çıkıyor karşımiza artk nasıl doğum yapcami inanın bilemiyorum ki panik atak hastasiyim bu hafta doğumu belirlemem gerekiyor ama hepsinden korktum bizlerde sizler gbi hassasiz siz atlatsanizda bize lütfen güç verecek şeyler soyleyin ki bizde asalim bu durumu hepimiz destek olalım brbrmize😍 bu benim hassas oldgm bi konu bundan başka diğer konulardada gördüm arkds bebeğim hareket etmiyor yazmış altına birisi benim bebeğimde etmedi hareket öldü yazmis başka birine bakıyorum yine ölümlü msjlar her konuda böyle yazan arkadaşlar var lütfen güzel annelermz birbrmze destek olalm zaten ve birbirimizi bilincli yonlendirelm eşiyle kavga eden var haketmissindir eşine her zaman iyi olmak zorundasin diyende var hemen boşan diyende kadın kadının dusmani olmamali karşımızdakinin bi anne oldgnu bizim gbi hassas. Oldgnu unutmayalm güzel hamilelikler diliyorum herkese 💜💜