Merhabalar herkese,
Öncelikle sabah 10 buçuk gibi çıktım sezeryandan. Çok acemi bir anneyim 😁. Yanımda uyuyor şimdilik ☺️ Aslında şöyle başlayayım. 31. Haftadan beri su azlığı yaşıyordum. Doktorum iki kere hastanede yatırdı ve 37. Haftaya kadar gelip doğurmak nasip oldu. 36+6 da son kez dopplere girdim. Umblical kordonda kan akımı yavaşlamış plasenta yaşlanmış. Ben daha bekleriz derken doktorum dün, yarın seni sezeryana alalım dedi tamam dedim😁 Ama altıma ettim deyişi var ya işte ben de tam onu yaşadım. Nasıl canım tatlı nasıl korkuyorum ama. Ameliyathane kapısından girdim sedyeye uzandım. Orda dedimki bırakın gideyim 😁😂 sonra epidural takıldı. Takılırken eğer hareket etmezseniz hemen bitiyor dayanılabilir bir acı. Sonra perdeyi çektiler önüme. Ben şanslıydım. 3 arkadaşım girdi doğumuma orda çalışan. Ekstra sakinleştirici falan yapıldı on numara oldum 😁 sonra zaten başlamışlar. Biraz çekiştirmeyle bebişim geldi. Çok şaşkındım bu bebiş benden mi çıktı diye. Pamul gibi. ❤️ Demek o ki sonrası çorap söküğü gibi geldi. Bebiş çıktıktan sonra giydirilmesi ve birlikte inmemiz bir oldu. Şuan ağrım var ama ağrı bebişi görünce unutuluyor ❤️ Bol bol yürüyorum 😁 Sormak istediğiniz olursa cevaplarım. Ayrıca çok da korkmaya gerek yokmuş ☺️