Sitarednmz Haftaya gekdik hiç bir belirti yok. Sancılarım gelmezse sezeryan olmaktan korkuyorum. Pazartesi günü kontrolümüz var inşallah kontrole diye gidip doğururum😀🤗
Mom789 Hahahah bende oyle kontrollere hadi acilma var eve git hazirlan hastaneye gec geliyorum desin diye gidiyorum tık yok bende zorlanan korkuyorum niye gelmiyorbunlar anlamadim delircem
Sitarednmz Mom789 bebeğin doğum kanalına girmiş mi peki. Benimki en son ki kontrolde doktor çok yukarda demişti ama son bir kaç gündür çok baskı hissediyorum kasılmalarimda çok oluyor
Mom789 Sitarednmz onu soylemiyor bana rahim ağzı cok esnek yumuşak doğum cook rahat olacak diyor sadece ama sürekli top gibi sıkıyor kendini bu hafta ittirjyor gunde 1 veya 2 kez bulanti geliyor oda rahime baskı yapıyor doğum yaklaşıyor demekki güzel dedi ama gelen yok 🤷♀️ napsam gelir artık bilemiyorum
N_A_Z_L_I_M Mom789 Gelsin sancılarım diye sıcak duşa giriyorum yürüyüş yapıyorum bana mısın demiyor millet çatır çatır doğurdu biz yerimde sayıyoruz 🤦♀️ Yarım saattir spuat yapıyorum 🥵 Ayyy bu bebişler ne kadar nazlı çıktı 😬
Mom789 N_A_Z_L_I_M valla aynen yaa kaynar suyu açıp saatlerce altinda duruyorum falan bende yok simdi yatmadan squat yaparım ama yok agri sizi bile yok hic doğmayacak gibi 😂