luna55 Kızlar detaylıda rahim ağzına bakıldı karından 2.7 ölçtü vajinadan bakmasını istedim 3.83 çıktı 22. Haftada normalmi? Birde karından daha uzun çıkması gerekmiyomuydu vajinadan ölçüm kesin mi
zehranurr luna55 verdiğiniz rakamları anlayamadım mm ölçümler oluyor diye biliyorum benim detaylıda karından ölçümümüm 42 mm çıkmıştı
iremgun luna55 karınla vajinal arasınd abu kadar fark çıktığını bilmiyordum ama vajinalin daha doğru çlçüm sonucu verdiğini söylemişti detaylıdaki doktor. Ama benim doktorum hep karından ölçüyor serklaj olduğumdan bu yana. 3.83 olan ölçüm iyi. Yani doktorum 38e iyi der
Demir06 luna55 benimde 22. Haftamda karından 2.2 cm vajinadan 3.5 cm ölçtüler.Karından 2.2 ölçtüklerinde endişelendiler vajinadan doğru ölçüm yapmak için tekrar baktılar sorun yok dediler
luna55 zehranurr doktor karından ölçtüğünde 2.7 cm çıktı yani 27 mm. Vajinadan ölçtüğünde 3.83 cm çıktı yani 38mm
Maydonozluk Canım bende dün doktordaydım vajinal ölçüm yaptı 27+5 im 41 mm çıktı bence normal 25 altı olursa tehlikeli oluyormuş öyle demişti doktorum