Boncukgiller003 Elif_Can_67 valla ben akü de yapcam 😅 mine hocanın hastasıyım. Çok ta memnunum bişi olduğunda fln msj atıyorum kadın direk yardımcı oluyor Allah razı olsun. Özel hastane hiç gerek yok git AKÜ de doğur bence
Boncukgiller003 Elif_Can_67 bir yakınım Fatih hoca ile doğum yaptı aküde. 1700 lira ödedi 20 gün önce.
Alpisinannesiii Boncukgiller003 ben 2 sene once Fatih hocada dogum yaptim onun uzerine doktor tanimadim sahane birisi. Normal dogumu destekledi hakkinida odeyemem cok iyi ilgilendi hatta dogumdan snrada destegi cok oldu. 1100 vermistm o zaman. Suan yine hamileyim afyondan tasindik ve fatih hocayi cok ariyorum
Elif_Can_67 Boncukgiller003 valla doktoruma sordum bi fiyat vermedi bu ayin 28 de ogrenicem bakalim ne kadar olduğunu
Haleediz01 Boncukgiller003 ben park Hastanesi’nde doğum yaptım ama 7 ay oldu 2800 vermiştim bu kadar zamlanmaz diye düşünüyorum bence
Elif_Can_67 Egemenim64 Aynen suda dogum daha kolay oluyormus ondan dolayi benim doktorun genellikle onu öneriyor ama bana birşey demedi daha
Dryksm Fuarı bir arkadaştan duydum 2750 gibi bişey demişti ben fertillife gidiyorum orda normal 3250 sezeryan 3750 dedi ama indirim yapacaklarını söylediler
Boncukgiller003 Egemenim64 135 lira muayene ücreti var. Profesör oldu mine hoca. Ama bir defa ücret yatırıyosun bir defa da ücretsiz bakınıyosun kontrol oluyo.
Egemenim64 Boncukgiller003 Cevapladığın için saol canım doğum ücretini biliyomusun kan nts de falan ücret veriliyo mu peki
Boncukgiller003 Egemenim64 doğum parasını bilmiyorum ama diğer işlemlerden ücret alınmıyor devlete bağlı hastane olduğu için