QOH Merhaba; Çok merak ediyorum sezeryan sonrası karın germe ameliyatı olan var mı? Ne kadar süre sonra oldunuz? Artıları eksileri nelerdi? Ne kadar sürede normal hissetmeye başladınız ve normal hareket kabiliyetine kavuştunuz?
Esraali QOH eltimin ablası olmuş karın, kol bacak deri aldırmış sanırım biraz agrılı ve iyileşmesi uzun sürecten geciliyormuş
Muratnannesi QOH korlutmak istemem ama zorlu bir süreç. Ğrof dr ömer özkanın bu operasyonu olan hastalarına çok baktım. Ağrılı ve zorlu geçiyor yürümesi ayrı dert yatması ayrı dert bu benim gözlemim tabi.
QOH Esraali karın sezeryanlı mı yoksa gastric bypass sonrası falan genel bir germe serisi mi yaptırmış?
Esraali QOH normal doğum yapmış 6 kere asırı kilo sonrası baya sarkmış ama hangi işlemleri yaptırdı bilemiyorum ama sonuc baya iyi hiç belli olmuyor operasyon gecirdiği
QOH Esraali ben de reformer giderken bir kızla tanışmıştım benden önceydi seansı o yaptırmış hiç belli olmuyordu.Hatta doğum yapmamış insanda bile öyle düz karın yoktur 😅 ama tabi çok soru soramamıştım😩 o iyiyleşme süreci beni korkutuyor ama hem sezeryan sonrasında karın germe falan olursa nasıl olur merak ediyorum.
QOH Muratnannesi sanırım üç dört ay falan da korse takıyorlar,ay umarım yaptıran detaylı anlatacak biri çıkar 😅
Muratnannesi QOH evet yürürken korse yatarken korseyi çıkarabiliyorsunuz karından çıkan hemovaklar oluyor kirli kanı dışarı almak için içerde birikmesin diye oda siz kıpırdadıkça çok ağrı yapıyor
QOH Muratnannesi 😱😱😱 drain gibi sanırım ne kadar sürüyor ki.eşimin öğrencisi var estetik ve plastik cerrah ona soracağım galiba sonunda,belki yaptıran vardır tecrübe daha farklı oluyor dedim de kimse çıkmadı 😩