Anonim2015 Turşu yedim kızım oldu tatlı yedım oğlum oldu yu çok duydum siz ne aşerdiniz bebeğinizin cinsiyeti ne acaba 🌸
MomHero2 Anonim2015 turşu ve ekşi şeyler canım çekiyor tatlı çikolata ağzıma sürmedim desem yeridir çok tatlı düşkünü biri olarak kız bekliyorum ama ilk kızımda hep dondurma yiyordum
Ebrusnhzl Anonim2015 valla ben 21haftalık hamileyim canım sürekli ekşi yiyorum benimde kızım olcak zaten ben hamileliğimin başımdan beri ekşi yiyorum tatlıdan tiksinmiştim birde ben bütün kız hurafelerini yaşadım🙈😄
Merlival Anonim2015 oğlumda hep tatlı Yedim..şimdi tatlı deyince bile midem bulanıyor bakalım ne olacak :)"
sumeyraballl Anonim2015 tatlıda yedim ekşi de yedim cinsiyetle bir alakası yk bence çevremde çok kişi hem ekşi hem tatlı yemiş yengm de hem tatlı ardından da ekşi yiyodu 2 tane oğlu oldu
Anonim2015 MomHero2 benımde üçüncü hamılelıgım iki kızım var ikisindede canım hep ekşi çekti bu hamılelıgımde de canım turşu cekıyor oturup karışık turşu yıyorum rabbım önce sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın ama ıste ınsan merak edıyor cınsıyetı 😊
Sadece_anne Bende turşu yiyiyorum ama agzima aci vurmayan ben aci tursu sever oldum bakalim bizimki nedir? :)
Yaseminnna Ben inanmazdım böyle şeylere ama canım bugüne kadar hiç ekşi tuzlu öyle şeyler çekmedi oğlum olucak hep tatlı şeyler daha cok hoşuma gidiyor o kadar tatlı düşkünü de değildim