Aysem3338 Kızlar yardım edin dişim çok kötü ağrıyor gargara yaptm sarımsak zeytin yaptm nafile başka ne yapabilirim doktorda doğumu tetikler diye tavsiye etmiyor doktora gidemiyorm ne olur akıl verin ölüyorum
Blueedreamssx Aysem3338 sumak suyuna tuz katıp gargara yapacaksın ardından ağrıyan bölgede o sumak suyunu beklet hafifleyecektir benimkiside ağrıyordu kanal yapılması gerekiyordu ama bu halimlede yapamadığım için sumak suyunu kullanıyorum ve bayada iyi geldi şuan hafif bir ağrısı var
rmseren Aysem3338 karanfil yağı al hemen canım,onu pamuğa döküp koy uyuşturuyor ve de parol içilmesine müsade ediliyor
Aslinur Aysem3338 neler yaptim neler şu küçücük şekeri dişimin içine sıkıştırdıgım an ağrı kalmiyor ne garip ağlancak halime gülüyorum 😬
Nazlican01 çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım karanfil ezip koyuyorum ağrıyan yere bi süre sonra azda olsa hafifletiyor.
Blueedreamssx Aysem3338 sumağın üzerine su ekle bir güzel kaynat ardından soğumaya bırak öylesi daha iyi
Kubragunes Bir doktora git canım, ben gecelerce uyumadım. Kanal tedavisi yapıldı diş hekimi tarafından antibiyotik kullanıyorum kadın doğum doktorumun kontrolünde.
M_Lyl_33 Aysem3338 canım bir kaç tane karanfil ağzınıza atın iyice yumuşadığında onları ağrıya yerin üstüne bırakın birebir iyi geliyor. Mutlaka dene
Esssrablci1 Eczanede dişinol diye karanfil ekstraktı var kulak çöpü ile dişe etine sürdüğünde uyuşturuyor. Tuzlu su ile gargara da işe yarar