efruzebrar_ aselim2020 aynen öyle valla 40 dan sonra her an normal gelebilir dedi doktor da o zamanda bebeğide kendimi de riske atmış olurum 🤭
Sedkya efruzebrar_ canım bence senin çevredekilerde bi sorun var normal doğumda o haftaya kadar bekleniyor sezeryan doğumda 38 de alıyor doktorlar bence çevreni bilgilendir bu konuda sonuçta doktordan daha iyi bilecek değiller
Buse_00 efruzebrar_ yooo erken değil ki benim de sezeryan isteğe bağlı sezeryan 38+2 ye gun verdi bayramin 1. Gününe denk geliyor bende gidince 2 temmuzda randevum var ya tam 38 de ya kurban dan sonra alalim dicem 1. Gun zor olur diye
efruzebrar_ Buse_00 aynen kurbanda sanada zor olur valla yanında kalanada zor olur bayram sonu daha iyi bencede hayırlısı olsun canım 🤗
Aysenurctn32 efruzebrar_ Bende sezeryan olucam doktorum hiçbişey söylemedi haftasına dair ama 38 olur diye düşünüyorum. Tabii sağlık durumu ne gösterir orasını Allah bilir. Yakınımın enzimleri yükseldiği için 36 da aldılar bebeği. 3.300 doğdu gayet sağlıklı.
efruzebrar_ Aysenurctn32 maşallah kilosu çok iyiymiş 🤗 bebekler sağlıklıysa bir sorun olmuyor doktorlar daha iyi bilir 🤗 sizde hayırsıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗
Fatma272727 efruzebrar_ ben 35 haftalik sezeryan dogum yaptim gayette saglikli bir kiz cocugu dogurdum
efruzebrar_ Fatma272727 maşallah Allah analı babalı büyütsün 🤗 bebek sağlıklıysa bir sorun olmaz tabiki de 🤗
Nurtas04 efruzebrar_ bende 38 haftamda olacağım. Aynı söylemler benm çevremde de var ama en önemlisi dr uygun görmesi bence😌
Kuzeyibeklerken efruzebrar_ ben ilk oğlum 38+3 de oldu sezeryanla ikincide beklerse 38 de olacak 37 den sonra bekletmiyorlar gelişimi iyiyse
Asdf1233 efruzebrar_ hayır zaten sezaryen olacağı zaman normalden 2 hafta önce alıyorlar genelde çok bilmişler kafaya takmayın bence erken falan değil
Glcnatl efruzebrar_ 38+5 te alınır genelde egerki kilosu iyiyse almasında sorun yok canım cıkınca sütünle daha iyi beslersin🥰
Aysenurctn32 efruzebrar_ Bebeğin annesi şeker hastasıydı o yüzden bebek o kadar iri doğdu. Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım her birimiz 😊❤️