Ayse_donmez0 badeilemerve Gözünüz aydın 🎀 erken doğum şüphesi derken acaba açılmaniz mı vardı şu an 22 haftalığım çok açıklığm var riskim De ama ağrım da yok kanamam yada suyum yok bebek haraketleri gayet iyi kapanır mı geri siz neler yaşadınız acaba
badeilemerve Ayse_donmez0 evet canım acılmam vardı maalesef 16. Haftadan itibaren 2.6 cm di. Benim kapanmadı ama açılmadı da neyse ki. Gebelikte full yattım ve oturdum. Anca bu haftaya kadar durabildi.
Ayse_donmez0 badeilemerve inşallah benimkide öyle olur başka hicbir isteğim yok tek sağ sağlık kucağıma alayım 😔
Badeninannesii badeilemerve Allahım bizede böyle güzel dogum hikayesi paylaşmayı nasip eder inşllh🙏son 37 bizimde okurken sanki yaşadım çok güzeldi maşallah❤rabbim evladınız ve size saglıklı huzurlu ömürler yaşatsın🙏❤😍
rmseren badeilemerve Öncelikle gözünüz aydın,hayırlı evlat olsun inşallah kızınız 😌🌸 Gece kasılmanız geldiğinde bel ve sırt ağrısı da yaşadınız mı,bir de yalancı kasılmadan çok Farklı mı düzenli kasılma,yani şiddet olarak
badeilemerve rmseren Evet canım sırtıma belime vurdu. Benim yalancı kasilmam çok düzensiz ve hareket edip yer değiştirtigimde geçiyordu bu çok düzenli ve şiddeti artan bie ağrıydı o yüzden anladım direkt
pinartonguc Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün🥰😍Maşallah ne mutlu size. Bir şeyi merak ettim doğuma aç gidilmiyor mu ? Sezaryana mi aç giriliyor. Sizin kesin normal oldugu icin mi tok girdiniz🥰
badeilemerve pinartonguc evet ben direkt normal doğum olarak girdim o yüzden yeme içme özgürlüğü vardı ama sonradan zorunlu sezeryan olsaydim ne olurdu bilemiyorum 😁
celikbebeklerr badeilemerve evet bebek toplanıyor sanki icerde aşağı dogru süzülüyor gibi hissediyorum. Belimde ince bi ağrı var ama daha fazlasi degil. Umarim doğum yakindir. Cok sag ol canim🙂
Hamidee27 celikbebeklerr benim de şuan belimde he çöeuçyen tatlı bir agrı var kasıkalrımda da ama daha erken inşallah yorgunluktandır
Mersin33kader badeilemerve rabbim sizlere bağışlasın inşallah çok güzel bir doğum olmuş benimde erken doğum riskim var banada dua edermisin 😊
celikbebeklerr Hamidee27 dogum olmayabilir benim de kac haftadir minik ağrılarım olutor vucut doguma hazirlaniyor diye düşünüyorum. Onceden de olurdu, rahim buyurken olur derdi doktorum. Dediğim gibi 38 haftalik olduk gelen giden yok :)
Eaf badeilemerve allah analı.babalo büyütsün ne güzel dogumunuz olmuş epidural almadınız sanırım. Kaçıncı dogumunuz ben cok.korkugorum dogumdan sanci cok mu kötü bebek çıkarken vs nasildi biraz bahsedermisiniz
badeilemerve Eaf Almadım canım. Evet zor ama zaten o kadar zor olan 2 dakikada bire düşmesi ve o andan sonra da bebek zaten çabuk geliyor yani katlanılamaz bir ağrı değil emin olun. Bebeği doğurma animi tam olarak büyük tuvaletimi bırakma anı olarak tanımlayabilirim ama ağrıyı tanımlamam çok zor 😁 bir şeye benzetemiyorum