Tugceeeeenurrr 18+3 haftalık hamileyim hapşırınca öksürünce karnımda kesik gibi ağrılar oluşuyor bu normal mi yaşayan var mı ? Gerçekten çok can yakıyo ve fazla bi göbeğim de yok 😔
Pelinbyrktrlr Tugceeeeenurrr Evet canım oluyor çok acı verici bıçak saplanır gibi. Rahim bölgesindeki yuvarlak bağlar geriliyor o yüzden o acı ama zamanla geçiyor merak etme
Sudeekalay Tugceeeeenurrr 19 haftalık hamileyim, bebeğim sağ kasığımda yerleşik hapşırınca öksürünce özellikle sağ kasığımda bahsettiğiniz gibi ağrı oluyor. Sanırım büyüyen rahim damarlara dokulara baskı yaptığı için yoğun ve şiddetli çekilme tarzı ama kuvvetli ağrı oluyor
Bsrkst Tugceeeeenurrr merhaba gayet normal canım, rahim gerildiği için oluyor. Kısa süreli ve dinlenince geçen bir ağrılarda korkmaya gerek yok
Tugceeeeenurrr Sudeekalay aynen aynen benimde öyle ip gibi sanki çekiliyomuş gibi keskin bıçak gibi bi anda oluyo ya Allahım bi an önce sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın da insna korkuyo bişey olacak diye 😔
ilkgebelik123-_ Tugceeeeenurrr kızlar bendede oluyor hapşırınca korkuyorum hapşırmaya 🤣 ama kist oldugu için benim sağ tarafım daha farklı oluyor çok canım yanıyor
Ays0 Benimde oluyordu hatta esnerken göbeğim şişiyor ya ağrı acı arası bir sıkıntı yaşıyordum bu ara azaldı şuan 29+4 oldum
minikask35 Tugceeeeenurrr bendede oluyo canım hatta bazen o kadar sancı giriyo ki doguruyorun herlde diyorum🤪 genelde bacaklarımı kendime cekiyorum hapsururken o zaman çok olmuyo
Elif3425 Tugceeeeenurrr hapşururken öksürükken kendini kasma ben öyle yapınca aynı ağrıları yaşıyordum
MomHero2 Tugceeeeenurrr Evet maalesef 22. Haftadayım çok fazla yaşıyorum öksürünce ilk doğumum sezaryen oldu sanki dikiş yeri şişiyor gibi geliyor
zahidinannesi 18.haftada olan ve ilk gebeliği olan arkadaşlar bebeğinizin hareketini hissettiniz mi, 18+1 deyim ilk bebegim, hissetmeyi bekliyorum sabırla 💙