zdemKln Geçmeyen bi mide bulantım var. Geçmiyo çok kötüyüm. Ne zamana kadar devam edecek böyle. Bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Anne3434_ zdemKln ben geçer diye ümit ettim üç ay dolunca bi süre geçti şimdi yine başladı 10 gün sonra yani ölüyorum sanki ağzıma lokma girmiyor geçsede aldanma yani geri gelebiliyor
Burcu582 zdemKln ben de aynı durumdayım 7+5 im daha yolun başı.her yediğimi kusuyorum sürekli tetikteyim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum genelde 3.aydan sonra bitiyo diyolar
Bilgesss zdemKln Geçmiş olsun canım.Kişiden kişiye değişiyor ben 34 haftanın içerisindeyim Hale’n devam ediyor 😕 İnşallah seninki kısa sürer
Atalante2705 zdemKln bende aynı şekilde ama kusma hiç olmadı olmuyor sürekli bulanıyor ama kusamıyorum normalmidir
Tuba704 Arkadaşlar inanılmaz şiddetli yaşadım su bile içsem çıkıyordu düşünün 4 ayda 6 kg verdim evde yemek pişmesi yasaktı sürekli başkalarında yedim tiksinmediğim şey kalmamıştı düşünün artık ama inanın geçiyor sadece sabır birde tekmelerini ve konuşmanıza verdiği tepkileri hissedince gerçekten hepsi unutuluyor 😉😉
Bilgesss MerveEltugral Bende 34+2 ve Hale’n kusuyorum, aynı durumdayız canım Dediğin gibi az kaldı bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin de 🙏🏽
Eliffff zdemKln canım ilk 3ay kadar olmasa da benim hala devam ediyor.daha bugün kaç defa kustum.34+3 haftalığım😞