Nurayselvii Kızlar bugün ayda bir olan kontrolüme gittim 10 hafa 5 günlük olmuş herşey yolunda dedi baktı herhangi bir sıkınttı yok dedi kalp atisini dinletti vitamin ilaci fln yazdı test fln herhangi birşey istemedi ikili test ister diye düşünüyordum da ben
Burcu_NFUE Nurayselvii henüz erken ikili test ve ölçüm için birdahaki ki gidişinde teklif eder kabul edersen yapar 🌝
Nurayselvii islimm__66 Anladım canım benim ben bir ay sonra gitmiş olsam doktorun dediği gibi gecmi kalmis olurum
Guneyinannesi1 Deniz59 yok artık 😆 11-14 hafta arasi benimde 11 haftalikken yapildi… Internettede bu sekilde yazar arastirabilirsn
islimm__66 Nurayselvii sen tam 13 haftada gitmelisin ben gittim iki hafta gecikmiştim yapmadı artık geçti dedi bana ama ikili test daha netmiş %90 çıkıyor dedi diğer testlere göre en net sonucu ikili test veriyor dedi
islimm__66 Nurayselvii olmadı ama çocuk Allah korusun davnsendromu falan varsa o çıkıyor yani yaptır kaçırma
Guneyinannesi1 Deniz59 kız diger arkadasi etiketliycektm o tamamen 13-14yazmis 😆 uclu 16 hafta civari zaten yapiliyor 😆