nur3425 Hamiş anneler merhaba.. son adet tarihime göre 5+5 im. 8 haziranda kan değerim 1432 di. Doktor kese için karından baktı çok minimal görüyorum ama var ya da yok diyemem dedi net konuşmadı. Kesenin o değerde gözükmemesi normal mi?
Minikcivcivv nur3425 normal canım 5000 üzeri değerde gözüküyor kese. Ben 6+4de gittiğim de hem keseyi görüp hemde kalp atışını dinlemiştim ☺
llFatma nur3425 1300 küsürlerde alttan muayene ile kese gözüktü. 6+6 kese boş mu dolu mu diye beklerken kalp atıışını da duydum. Geçmiş olsun.
Serpilbb nur3425 betaya göre belli olmaz o canım benim 4030 iken ne kese vardı ne bebek 7+3 te kalp atışını duyduk
nur3425 Minikcivcivv çok teşekkürler canım.. fena bi endişe kaplıyor içimi dış gebelik vs. Olursa diye çok korkuyorum inşallah haftaya bende duyabilirim görebilirim🤲🏻
nur3425 Burcu_NFUE doktor hanım emin olamadı bi görüyorum dedi bi yok dedi nasıl saçma bir iş ben çözemedim. Doktorsun sonuçta emin olamamak nedir ya vardır ya yoktur böyle diyince kafa karıştırıyor 😏
Minikcivcivv nur3425 inşallah canım içimi ferah tut Allahın izniyle hem kese görünür hem kalp atışını duyarsın 🤲🏻
llFatma nur3425 O süreci çok iyi bilirim günlerdir boş mu dolu mu korkup duruyor insan. ama boş mu dolu mu diye beklerken kalbini duyunca bana da sürpriz oldu. İnş darısı başına. Çok güzel bir şey
Burcu_NFUE nur3425 biraz daha bekle kuzum daha çok erken 🌝 canını sıkma hiç gönlünü içini ferah tut 💐 tekrar muayene ne zaman
nur3425 llFatma 1 buçuk yıldır hamile kalmayı bekliyordum rabbim nasip etti ama hep bi kafam dolu ve endişe halim var 🙈 inşallah haftaya cumartesi hayırlı haberler alırım. Kendimi kanamam yok sıkıntı yoktur diye rahatlatmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor tüm sorular ya şöyleyse ya böyleyse diye…
nur3425 Burcu_NFUE 19unda inşallah canım başka bir doktora gideceğim. Fotoğraf yüklense aslında atardım doktorun göremediğini ama yüklenmiyor sanırım
Burcu_NFUE nur3425 istersen iki hafta sonra git eğer geç döllenmeyse daha net duyarsın iki hafta sonra 🌝
Kaderella nur3425 vajinal baktırmayın ya. Çok ii olmadığını çok kişiden duydum belki hurafedir bilemem. Lakin birden fazla kişiyi de duymamazlıktan gelemiyorum psikolojikmen:)
nur3425 Burcu_NFUE ah canıım valla çatlarım meraktan 😂 normalde bugün gidecektim herkes geç git dedi zor ikna oldum zaten 😂😂
Burcu_NFUE nur3425 ah öyle oluyor tabi 😂 tamam o zaman bir hafta sonra inşallah çok güzel haberler alırsın