Zeynep007 Merhaba hanımlar bebek hareketlerini hissedemiyorum, bazen günde bir kez pıt pıt şeklinde özellikle geceleri ama bazen onu da hissetmiyorum hatta karnım boşmuş gibi geliyor biraz göbek dokum yağlı ondan olabilir mi ?
Gmzclb Zeynep007 bende 22+6 günlük hamileyim yeni yeni hiasetmeye başladım ama düzenli değil. Sanki hateket etsin diye bekleyince benle inatlaşıyo etmiyo beklemeyince bi bakıyorum tekmeye başlamış🙏🥰
Zeynep007 Gmzclb ya ☺️ Bende korkuyorum ister istemez bazı anne adaylarını okuyorum çok hareketli diyorlar acaba dedim bende mi anormallik 🤭
Redpepper Ben 25 im hala bazı günler hareket az hissediyorum onların da modu düşük oluyor demek bazen
Zeynep007 Redpepper belki de doğru söylüyorsunuz 🤭 ilk gebeliğim o yüzden hep tedirgin oluyorum birde riskli geçiyor gebeliğim .. o yüzden
Redpepper Zeynep007 benim de öyle riskli gebeyim ama telaş yaptıkça bebeğime zarar veriyorum üzülmekten artık Allaha sığındım panik yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Zeynep007 Redpepper evet maalesef panik bebeğimize yaramıyor doğru söylüyorsunuz Allah hepsini korusun yavrularımızın 🙏🏻🙏🏻