Hilkatkaradagli Kızlar iyi günler sağlıkla inşallah kucağımıza alırız bebisleri oto koltuğu kullanmak sakıncalı mı İstanbul’da yaşıyorum hep dur kalk trafik vs ani fren sizce bir risk olur mu acaba bebek düşer veya sarsılır mı çok ???
Seymamuge Hilkatkaradagli aksine kullanmamak sakıncalı ilk doğduğunda pusetini kullanabilirsiniz ama daha sonra oto koltuğu şart
Yesima_09 Hilkatkaradagli Oto koltuğu sabitleniyor koltuğa ve zaten olması gereken de o şekildr yolculuk yapmaları.
Semakacan Hilkatkaradagli kullanmak tabi ki çok faydalı isofixli alırsanız koltuğa sabitleniyor ayriyeten bebişe de emniyet kemerini takıyorsunuz oto koltuğunun ohh daha emniyetli ne olabilir
karayakaydan Hilkatkaradagli yenidogandan itibaren kullanilabilen oto koltuklari var onlara bir bakin isterseniz. Digerlerine gore biraz daha pahali ama deger yavrularimizi koruyor sonucta🥰
Hilkatkaradagli karayakaydan Zaten yenidoğan Bakicam :)) hep geziyorum 🙂🙂Bebiş annesine ayak uydursun😂
hunilianne Hilkatkaradagli size bi öneride bulunacam e bebekin baby plus cosmo diye bi oto koltuğu var isofixli hem uygun hem de çok rahat. Çok güzel yatar pozisyona geliyor bence bi bakın ona. Ben onu almadığıma pişman oldum arkadaşımın arabasında gördüm çok rahat ve çok kullanışlı inanın
alyavetuna Hilkatkaradagli aksine kullanmamak tehlikeli. 2 yasa kadar araba yönüne ters kullanmak olası kazada cocugu en iyi şekilde koruyormus ama bebek 7.8. aydan sonra taniki etrafı görmek istiyor öne donmek istiyor. kemerini her zaman takıyorum en kısa mesafede bile oto koltuğunda Seyehat ediyor
Hilkatkaradagli alyavetuna Bende çok panik bir insanım güvenlik en üst düzey olsun istiyorum 🙏Çok teşekkür ederim
Semakacan Hilkatkaradagli sabitlenmeyenleri de var canım o yüzden özellikle isofixli olanlardan al ☺️
karayakaydan Hilkatkaradagli aynen oyle 😂 biz lorelli mrkasindan aldik.. Eger istanbul da yasiyorsaniz bahcelievler kadir has avm de magazasi mevcut bakabilirsiniz 😊