Melisaccskn ada94 bende çarşamba günü gideceğim 31 haftalığım sizce beni kabul eder mi çok iyi Bi doktor dediler ama yinede korkuyorum kabuk etmezse diye
ada94 Melisaccskn kesin net bir şey diyemem ama çok kibar naif hastalarıyla ilgili bir dr. Kolay kolay durumunuzu açıkladıktan sonra hayır diyeceğini sanmıyorum .
Eusluu Nurklc38 ya fatsada Serap hanımı çok önerdiler ona bi gidicem çünkü herkes onu söylüyor. Siz kaç haftalıksınız
Melisaccskn ada94 umarım korkuyorum da biraz son anda doğuma yaklaşırken doktoruma sıkıntı çıkınca stres oldum umarım kabul eder 🙏
Nurklc38 Eusluu onu bilmiyorum canım ama benim yengemler hep ona gidiyorum çok memnunlardı bende gidiyorum aşırı güzel ilgileniyor konuşuyor 15+1 canım
Nurklc38 Eusluu geçen hafta gittim ikili testimin sonucunu almaya cinsiyetimizi 13. Haftada ögrendik ünye de oturuyorum atatürk mahallesinde
Melisaccskn Eusluu ilk doğumumda biraz sıkıntı yaşamıştım hastandım doktorum ikinciye risk almadı samsuna git dedi ama çok uzak olduğu için gitmek istemedim fatsada şansımı denicem olmazsa artık naparım bende bilmiyorum