Merveozkaynak_ Herkese merhaba Edirne de detaylı ultrason için Cenk Sayına giden var mı ? Detaylı ultrason ücreti nedir yardımcı olabilir misiniz ?
Aysekurtbebe Merveozkaynak_ bugün geldim Cenk sayından ücreti 500 TL herşeyine bakıyor uzun sürüyor muayene bebeğin 4 boyutlu halinide görebiliyorsunuz . Ben bugün fıstığımı gördüm de 🥰🥰🥰
Merveozkaynak_ Aysekurtbebe Ayyyy ne güzel bizim de 3 hafta sonra doktorum yönlendirdi Cenk Beye çok sevindim teşekkür ederim 🥰
Aysekurtbebe Merve171214 Merve171214 evet muayene ücreti içinde 500 TL uzun sürdü 45 dakika rahat sürmüştür artık belim ağrıdı düşünün ama kesinlikle imkanınız varsa gidin tüm detayları ve bebeğinizin yüzünü görüyorsunuz ☺️☺️☺️ Önceden randevu almanız gerekiyor
Merve171214 Aysekurtbebe yeri nerde acaba ben keşanda oturuyorum Edirne’yi tam bilmiyorum ama detaylı için keşandan gelicez oraya burda yapılmıo fakültede mi
Merveozkaynak_ Aysekurtbebe ben Lüleburgaz’da gidiyorum Ahmet Salih Altıntaş siz hangi doktora gidiyorsunuz 😊
Aysekurtbebe Merve171214 ekol hastanesine çok yakın oraya geldiğinizde hemen gösterirler size ben normalde ekolde Sibel hanıma gidiyordum ama detaylı için Cenk beyi tercih ettim