Selin23 Elazığ medikal hastanesinde doğum yapacak anneler, eşimiz de doğuma girebiliyo mu bilginiz var mı bu konuda?
Ayey2 Selin23 Ben Elazığ Medline da giricem 1 kişiyi alıyorlar ya özel hastanede yanına telefonla birlikte
alyavetuna Selin23 hngi doktora gidiyorsunuz. bilgim yok bence oandemiden dolayı almazlar. cogu hastane almıyor artık
Miumiu Selin23 İzmir Medical Parka gidiyorum ben de canım. Normal doğum olursa eşi alıyorlar, sezeryan da almıyorlarmış. Her hastanenin düzeni farklı sanırım.
Cigdm Ayey2 Canım doğum yaptı mı medlinede bende sezeryan doğum yapicam nasıl bir ortam var bebeğe sana nasıl davraniyorlar
alyavetuna Ayey2 evet kaçıncı haftadasiniz 🥰 özelde perinotolog arıyorum aslında siz medikalparkta mi gideceksiniz perinotologa yada gittiniz memnun kaldınız mk kac dk surdu
slnurn Selin23 çanakkaledeki medical park almıyor maalesef covid nedeni ile. Bence elazığdada aynıdır
Ayey2 alyavetuna Ben Medline Hastanesine gidiyorum Zeynep Hanım a , çokta memnunuz tıpkı bir abla gibi ilgileniyor 20 dakika filan sürüyor muayene☺
Selin23 Yaa öyle mi çoğı yer almıyo anlaşılan bende eşim girsin istiyorum da dediğiniz gibi pandemiden dolayı zor gibi
Anne1521 Selin23 Fethi bey izin verirse alıyorlar en azından medilıne için öyleydi kendisine söyleyin bi..
Selin23 Dilberlila kendileri nasıl steril oluyosa aynı işlemi eşimizede yapsınlar bi dünya para almasınj biliyorlar
alyavetuna Ayey2 komsumda ona gidiyor oda cok memnun. Ben ikiz hamileyim olduğum için perinotolog ariyorum aslında normal kadin doğum doktoeum var vok memnunum🥰
Ayey2 alyavetuna Ayyy Allahım bağışlasın Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin 🙏 ben normal kontrole gidiyorum vallahi, kaç aylık gebesin bu arada memnun oldum☺
Nur2198 Selin23 Elazığ’ı bilmem ama ben Mersin medicalde sezeryan olacağım doktorum eşimin girebileceğini söyledi. Tabi ikimizede pcr testi yapılacakmış
alyavetuna Ayey2 bende çok memnun oldum 🥰 15 haftalik allah nasip ederse Kasım ortasına doğacak. Sami bey vat Anadolu da onu önerdiler ona.gidiytum memnunum da tabi 🥰 siz kaç haftalik