MercimekveAnnesi16 Gulsah4 hayır boğulma tehlikesi olduğu için konulmaz 1.5 yaşına kadar diye biliyorum örtü dahi örtülmesi uygun değil
Beyzan Gulsah4 bebeklere 1.5 yaşına kadar kesinlikle yastık kullanılmaz. Sadece yatağa doğal eğim verilebilir hepsi o benim oğlum 2 yaşında hala yastiksiz yatıyor ve kendi tercihi o şekilde rahat ediyor.
Purpura26 Gulsah4 Bebeklerin öyle bir ihtiyacı yok. Hatta yastıkta yatırmak tehlikeli. Yastığın yüksekliğinden dolayı solunum yolları tıkanıyor. Ben şu kafa şekli için olan yastıklardan aldım. Onun da bir yükseltisi yok zaten
Bsmlh Gulsah4 kafa seklı olan olabılır ama yastıkta yatamaz ben sağa sola ve düz sekılde yatırıyorum yastık ben ılkınde 2 yasa kadar yatırmadım bunda babynext almıstım eğim verıyorum cok rahat
E_T Gulsah4 normalde yatırılmaz ben 2 hafta yatırmadım sonra yatırmak zorunda kaldım burun delikleri küçük olduğu için rahat nefes alıp veremiyor du birde döşü balgam doluyordu çocuk doktoru altına yastık koy dedi ondan beri yastıkla yatırıyorum
Medilifegun Gulsah4 doktorlar 2 yaşına kadar yastık kullanımı onermiyor kizim 10 aylık hiç yastık kullanmıyorum sadece ilk dogdugu 2 ay reflu yatağında yatırdım hep
Minigimm0611 Gulsah4 Yenidoğanlar için özel yastık var kafada şekil bozukluğu olmaması için ben ondan alıcam.yatırılır mı yatırılmaz mi bilemiyorum tabi tecrübeliler daha net bilir ama.