busraa____ Mide bulantınız kaçıncı haftada başladı ve ne zaman bitti ? Mide bulantısına ne iyi gelir ?
Selin23 busraa____ 6. Haftada başladı 16. Haftada geçmeye başladı prilam dr her gece kullandım 2 tane. Onun dışında beni pek rahatlatan bişey olmadı maden suyu ekşi elma tuzlu kraker deneyebilirsiniz
hulya4627 busraa____ 5 haftada başladı 35+3 hala bulanıyor ve istifra ediyorum ilaçla ayakta duruyorum 🙈
busraa____ Selin23 evet benimde şu son 2 gündür cok fena başladı ya tüm gün sadece dediğin gbi kraker elma fln yiyorum.
Gmzkc Haftada başladı 13 haftalık hala aşırı derecede devam ediyor ilaç dışında hiç bir şey etki etmedi ilaç bile en fazla 2-3 gün iyi geliyor sürekli iyi gelen bir şey değil maalesef
busraa____ hulya4627 evet inanırım psikolojikmen diyolar ama vallah hiç de psikolojikmen değil yani ben de yeni yeni başlıyor baya da zorluyor artık
hulya4627 busraa____ psikolojiyle hiçbir alakası yok cnm tamamen kişiyle alakalı bir durum ben 2 gebeliğimide böyle geçirdim doğuma kadar allahtan doğar doğmaz geçiyor 😂 yoksa napardım
Deryaturan_06 busraa____ evet kullandım metpamid diye bil ilaç yazdı doktor onu kullandım çok iyi geldi oda ama hamilelere reçetesiz verilmiyor doktoruna sor onay verirse reçetenin alıp alabilirsin
C-12 Prilam öneririmmm beni çok iyi toparladı sakıncası da yok, 8. Haftamda başladım 19 um hala kullanıyorum yatmadan bi tane , korkuyorum bırakırsam kötü olurum diye nasıl bırakıcam bilmem
busraa____ C-12 bende daha hiç bişi kullanmadım ama cok zor bişi ya, yemek kokusundan bile tiksiniyorum allah affetsin :/
Belacivciv busraa____ 6. haftayla başladı 12. haftadayım sanırım bitti, ilaç kullanmak istemiyorsanız taze zencefil çayını deneyin ben geç keşfettim ama iyi geldi bana :)
kcnr busraa____ 5. Haftada başladı 10.haftadayım şimdi sadece sabahları ve kötü koku duyunca bulanıyor ne zaman geçer allah bilir inş tez zmaanda geçer 🌸(maden suyunu paketli gıdaları ilk aylar doktorum yasaklamıştı hani bilginiz olsun diye yazıyorum dikkat edin yinede ilk zamanlar çubuk kreker veya tuzlu şeyler ekmek türevleri sandiviç meyve falan yiyordum şuan iyi herşey yiyorum)
busraa____ kcnr zaten denemediğim şey kalmadı maden suyunu denedim onunda bi faydasını görmedim, sadece soğuk su iyi geliyo o da tabi bi süreliğine
Belacivciv busraa____ Ben araştırdım bi zararının olabileceğine yönelik bir şey görmedim ama tabi her şeyin fazlası zarar, haftada 3 bardak falan içiyorum ben Düşük riskiniz vs yoksa tüketebilirsiniz ama emin olmak için isterseniz doktorunuza sorun yine de :)
busraa____ Belacivciv ilk hamileliğim düşük oldu artık insan herşeye korkuyo 😂 ama bi doktoruma sorabilirim 👍🏻