Buseylcn 13 haftalık gebeyim doktorum folik asiti bırakmamı söylemedi ama ben bıraktım , 3 Aydan sonra kullanan var mı acaba ?
aaysegulll Buseylcn Benim kullandığım multivitamin içerisinde folik asit var ve doğuma kadar kullanacağım. Doktorunuzun bırakın demediği takviyeyi bırakmayın, folik asitin size ya da bebeğe bir zararı yok ki doz aşımı olmadığı sürece?
Aysnn3705 Buseylcn bn 4. Ayım dolduğunda bıraktırdı doktorum hamileliğini 1 aylıkken öğrendim o dönemden itibaren de 3 ay kullandırdılar 4 aydan snra bıraktırıyoruz dedi bana
Buseylcn aaysegulll en son doktora gittiğimde kanama ile gittim o kargaşada söylemeyi unutmuştur diye düşünmüştüm sonradan telefonla danıştım yine de teşekkürler
Buseylcn Aysnn3705 benim planlı gebelikti öncesinde 3 ay kullanmıştım belki siz geç başladınız diye bıraktırmamıştır
Humeyrakrtl64 Buseylcn benim doktorum da birakmami söylemedi bitir dedi ama daha bitmedi kan hapiyla vitaminde verdi 3birden agir olmazmi yaa kararsiz kaldigim icin bugun icmedim
Buseylcn Humeyrakrtl64 vitamin olarak ne verdi acaba , arayıp sorabilirsiniz aslında yada burdakileri de soru postu açabilirsiniz içiniz rahat etsin diye
sumeyraballl Buseylcn ilk şehir dışında başka doktora gitmştm o follik asit vermişti kendi doktoruma gittiğim de bu çok eskidi artık diyip follik asiti bıraktırdı bunu kullanıcaksın bu daha etkili dedi balık yağını verdi
Aysnn3705 Buseylcn bnde hamile kalmadan önce 2 ay kadar kullandım snra bıraktım ama bıraktıktan 5-6 ay sonra hamile kaldım yine de verdi doktor 3 ay boyunca
Humeyrakrtl64 Buseylcn vitamin olarak Decavit verdi birde kan hapi iciyorum ayni zamanda folik asit ama iki gundur biraktim folik asiti agir olur diye icmedim bilmiyorum artik
Canlarrr Buseylcn sizin folik asit hangisi bilmiyorum ama benimkinin içinde bütün vitamin mineral varmış o yüzden kullanacaksın dedi
Aysnn3705 Buseylcn evet 3 ay kullandırdıktan sonra bıraktırdı magnezyum ve kan ilacı verdi doğuma kadar kullanacaksın bunları dedi magnezyumu kramplara karşı tedbir için verdi kan ilacını da kan değerlerim düşük olduğu için verdi