Byby99 Kızlar 8 gün oldu sezeryanla doğum yapalı ve sadece 3. Gün banyo yapabildim o da su geçirmez bant ile enfeksiyon falan olur diye de duş almaya korkuyorum. Su geçirmez bantım yok acaba bantsız duş alsam dikişlerde sorun olur mu.
Denizinnannesii Byby99 bnde sezeryanla doğum yaptım ve hiç bantlamadan duş aldım sadece orana köpük sürme lif falan gelmesin bide duştan çıkınca iyice kuruttugundan emin ol hiç bişey olmaz
gamzosgamzos Byby99 evet alabilirsin benim 5.gun doktorum almisti banti duş almak serbestti sadece güzel kurulaman lazım günlük duş alımı süte çok güzel yansıyor
MomHero2 Byby99 estetik dikiş değil mi zaten korkmayın sadece temizleyin güzelce kurulayın nemli tutmayın baticon sürün aslında duş almak daha çabuk toparladı beni
Matmazel006 Güzelce kurulayıp üstüne de batikon surun gazlı bezle (steril olcak) o zaman bi şey olmaz. 🤗 dr umuz harici bi şey demediyse tabi. Batikonu düzenli kullanırsanız iyilesmeniz de hızlanır yara açısından 🤗
Burcuckmk Byby99 doktor bilgi kağıdı vermedimi sana 1 Hafta ya kadar bantla sonrs normal banyo yapabilirsin
Mervekaynak Byby99 duş tabiki alin hemde hergün. Almamakla yanlış yapmışsınız bence çünkü aldığınız zaman süt daha iyi iniyor.. su geçirmez bantla ben 3.gunden sonra hergun aldım doktorum kontrolde banti çıkardı kuru tut yeterli dedi orayı liflemeyin yeterli bence
Ervaerva Byby99 dikişlerinde de sorun olmaz zaten estetik dikiş atıyorlar duş aldıktan sonra güzelce kurula havluyla havlu temiz olsun sonra kurutma makinesiyle küp kuru olucak şekilde güzelce kurula
Nurayaz Byby99 ben 3. Gün bantla girdim bant açıldı suda yikandim yinede valla . Sonrada hergun dus almaya basladim hiç bisey olmadi . Duştan çıkınca furasin krem batikon sürdüm 🤗🤗
ruyadandunyaya Byby99 merhaba 4 gün önce sezaryen oldum ve iki defa duşa girdim su geçirmez bandım vardı ama hemşire bana bant çıksa da korkmadan duşa girebilirsin çünkü koruyucu bi sprey şıktım demişti size de böyle bişey dendiyse korkmayın 🤗
Gull_94 Byby99 tamamen ıyılesene kadar rıske atmayın bence strec fılmle vs sarın havlu koyun veya sacınızı ayrı yıkayın sonra vucudu