Hazalin-Annesi21 Arkadaşlar merhaba şeker yükleme testi yaptıran var mı öneriyor musunuz kararsız kaldım şekeri tetikliyor diyorlar yardımcı olur musunuz
Lulemom Hazalin-Annesi21 doktorun yaptır diyosa yaptır. Şüphelenmedikleri zaman gerek yok diyolar. Mesela benim doktorum gerek yok yaptırsan da çıkmaz bişi dedi. Yaptırmadım o yüzden. Ama yaptır deseydi yaptırcaktım
DamlaNur29 Hazalin-Annesi21 yaptrdım sekerim cıktı diyetle ilerledim 2 .ye hamileyim yaptırmıycm evde kendim şekerli şeyler yiyip cihazla ölçücem bu sefee bilinçlyim bu konuda
Rabia83 Hazalin-Annesi21 gün içinde neler yenmiyor ki . Ben iki hamileliğimde de yaptırdım bi küçük kutu içecek veriyorlar zaten bence çok önemli . sizde olan bi durum bebeği de ilgilendiriyor sonuçta . Yine de karar sizin tabi
Burcu4135 Hazalin-Annesi21 ben doktorumla yaptırmamak icin anlasmıstım ama dün 3 hafta sonra gel seker yüklemesi yaptırıcaz dedi. Dünya basıma yıkıldı ama doktorumun sözünden cıkmayan bir gebe olarak elim mahkum yaptırıcam.
Asyaayaz1 Ben doktorumun isteği üzerine yaptırdım doktorunuz istiyorsa tabiki yaptırmalısınız hem bu kadar şeker yüklemesine kafayı takanları anlamıyorum lafım size değil asla..he o şekerli suyu içmişsin yada iki tane baklava yemişsin aynı şey 🤷♀️