RuyasMom2 Henüz 40ım çıkmadı ama kendimi çok rahatsız hissediyorum ağdaya gitmek istiyorum siz ne zaman gittiniz ve dikişlere zarar verir mi acaba?
DamlaNur29 RuyasMom2 40m cıkınca kendim aldım canım biraz daha sabret sonra gidersin insan sıcaktada rahatsız oluyor ama yapıcak bişe yok
Bsmlh RuyasMom2 canım ben 42 gün oldu doğum yapalı anca pazartesi gidicem mikrop kapar vs okur diye gitmedim zaten kanamam kesılmedı benım baya 35 gün gazla sürdü az az gelip durdu leke gibi
Deryayurt RuyasMom2 off aynı durumdayım ya korkuyorum acicak diye dikişlerden 10 gün var 40ın çıkmasına ama baya çıktı yani rahatsz ediyor yaz günü
RuyasMom2 depsizoo hiç kullanmadım da o da jilet gibi çıkartmıyor mu ya tüyleri ? Sonra agdaya gidince tekrar feci acıyo 😁
gulin-35 RuyasMom2 evet jılet gıbı cıkarıyor baya olmus artık yaran kapanmıstır oraya dokunmadan yaptırabılırsın bısey olmaz
Lulemom depsizoo hayatımda bi kez jilet kullandım. Allahım dedim. Çıkarken ayrı aldırırken ayrı dert. Sadece bi kez almama rağmen çok kalınlaştırdı ve çıkarken çok kaşındırdı. Bi daha asla almam dedim almadım da.
Deryayurt RuyasMom2 off Allah’ım yardım etsin valla ne kadar duş alsamda kendimi pis gibi hissediyorum 😏😏