Humeyrakrtl64 Annesininkuzusu01 saglikla gelsin insallahhh ben ögrenemedim bi oglum olsun cok istiyorum tabi önce saglikli olsun
Tazeeanneee Humeyrakrtl64 15 haftalıgım göstermiyor sürekli bacakları kapalı ilk gebeliğim sanırım dahada sürcek öğrenmemiz çok keyifçi çünkü 😂
Tazeeanneee Ezgiii11 yedim canım ya süreklide yiyorum bilerek öğlenden sonraya randevu alıyorum hatta bende uykuyu seviyorum çocukta sürekli uyuyor bacaklarınıda üst üstte atıyor
lentil Tazeeanneee doktorun odasına girmeden 15 20 dk önce ye çikolata fln. Ben genelde kahvaltı yapmadan gidiyorm sabah erken randevu alıyorm. Odasına girmeden sadece çikolata yiyorm. 11.haftada gördük cinsiyeti
nevamm1 Humeyrakrtl64 12.ve 14.haftada erkege benziyor ama henüz erken kimseye söyleme dedi p.tesi kontrolüm var 16.haftada kesin söylerim dedi bakalım inşallah gösterir kendini
Deniz678 Haftada çıkıntı görüp daha sonra kız olan varmı peki 🤔 bu haftalar da çıkıntı olabiliyormuş her iki cinsiyette de bunu yaşayan oldu mu
Merve5561 Deniz678 benim dr 12.haftada söylemiyor canım iki bebeğimde de 16 da söyledi garanti olsun yanılma olmasın diye
Deniz678 Merve5561 aslında söylemeyecekti ben ısrar ettim görebilirmiyiz diye.Zaten kendiside net bişey söyleyemeyiz şimdi dedi🙂 Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸