Ebrudilber Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı hanımlar 🤔 kaç dakika sürüyor ve ultrason kağıdı veriliyor mu ? 👼🏻☺️
Merve2Asel Ebrudilber ben yaptırdım vermedi istesem verirdi belki bilmiyorum 15 dk falan sürdü çok şükür bi sorun çıkmadı ama sonuçları doktora gitti dedi doktor yoktu
BelisinAnnesi Ebrudilber Ankara şehir hastanesinde yaptrdım 3 dk yattım yatmadım kağıt almak için tekrar doktoruna sıra almak falan gerekiyormuş birde o sırayı mı bekleyeceğim öğlen arası girmişti ölme eşeğim ölme . Bende tekrar özele gttim
zeytinkiz Ebrudilber Ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım 35 dk falan sürdü baya detaylı bakıldı herşeyine. Ultrason görüntüleri ve rapor e-nabız sistemine eklendi. Ultrasonda da fotograf cekıp yüklediler herşeyini.
Ebrudilber Merve2Asel Merve2Asel bir sorun çıkmamasına sevindim canım ☺️ Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ♥️
zeytinkiz Ebrudilber Evet ben gördüm 🤭 hatta yeni gittiğim doktora ven söyledim surdan burdan girip bakılıyor flaan diye doktorlar daha detaylı görüyor