Selver90 Taze anneler yakın zamanda devlette doğum yapanlardan bilgi istiyorum.odalar eski düzen 2kisilik mi,test yapiliyormu bununla ilgili bilgi istiyorum
Sedakbyk Selver90 suleyman yalcin sehir hst.goztepe odalar 2 kisilik,dogumdan 48 saat once covid testi yapiliyor.
Pasiflora Selver90 ben bayramda doğum yaptım covit testi yapılmadı normal dogum tek kısılık odada gayet keyifli bi şekilde geçti bu arada araştırma hastanesiydi
SutlacimiYedimmiBen Selver90 devlette doğum yaptim 26gun once ama corona testi yapılmadı yada yapamadilar bilmiyorum gttigimde direk doğuma alindim cunku maskem ağzımdaydı birde burda odalar iki kisilk degil buyuk bir alani 10 kişilk ayirmislar aralarinda konto plak var. Ha ben normal doğum yaptım ama sezeryan kisminda nsl bilmiyorum.
Meralrabiamhmt Selver90 7 gün önce dogum yaptım yıne olsa yıne yapardım orada odalar 2 kişilik temız ilgi alaka dogumhanedekı ebe dısında cok guzeldı test falan yapılmadı
busican Hastaneye göre değişiyor siz bulunduğunuz yerdeki devlet hastanelerini araştırın yeni açılmış devlet hastaneleri özel gibi olbiliyor
Selver90 busican tabiki sorucam canım ama henüz 27.haftamdayim benimki merak ve bilgi edinmek hemen hemen kurallar aynı oluyor
yunusemreninannesii Pasiflora peki süreç nasıldı suni sancı sırasında odamızdaki sancı çekiyoruz o sırada eşimiz yanımızda olabiliyormu yoksa bir başımızamı kalıyoruz
Pasiflora Selver90 evet sancı çekerken hep yanımdaydı doğum anında cıktı dogum bitince geri geldi 2.dogumum bu benim ilk dogumumu da baska bi sehırde arastırma hastanesinde yapmıstım onda da aynı sekıldeydi cok tesekkur ederim rabbim sizlerin de tez zamanda evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip eylesin
Selver90 Pasiflora benimde ikinci olacak canım ilkinde araştırmadaydim şimdi devlette olucak büyük ihtimalle.pandemiden dolayı değişiklik varmı diye merak ediyorum
Selver90 SutlacimiYedimmiBen bende bidahaki gittiğimde doktorumla konuşucam canım özel odaya çıkmayı düşünüyorum bazı hastaneler pandemiden dolayı tek kişilik odalar halinde duzenlenmis umarım öyledir boşuna para vermemiş olurum
Selver90 Meralrabiamhmt normal doğum olunca vakit kalmıyor dur tabi🤭refakatcidan test istiyorlarmi peki
Selver90 Meralrabiamhmt oğlum var 3bucuk yaşında uyurken doğum olursa sorun değilde sonrası doğum olursa onuda yanıma almak istiyorum onun için özel oda tutmak istiyorum inşallah alırlar canım yaa