BelisinAnnesi 22Ege00 29 da 1400 dü şuan 33 oldum Pazartesi randevum bende merak ediyorum oğlum kaç kilo oldu acaba
BegumIscanTunc 22Ege00 33+2 de 2298 Gr şuan 33+5 haftayım 18 Haziran’da kontrolüm var hem kilo öğrenip hemde doğum tarihimizi alicaz 🥰
22Ege00 BegumIscanTunc bende 33+5 im sizin dogum tarihi için gün almanıza sanki erken mü çagırmışlar doktorum bana 28 inde gel dedi gün vereyim
BegumIscanTunc 22Ege00 sezeryan ve gebelik şekeri olduğu için fazla beklemek istemedim ben doktorumda zaten hem fikirdi o yüzden tarihi alıp geri kalan eksiklerimizi yavaş yavaş hallederim diye düşündüm rahat olmuş olurum hem ☺️☺️
anne091 BegumIscanTunc bende sezeryan ve gebelik şekerim var ultrasyonda kaç haftalık görünüyorsun birde benım riskli bebek suyu fazla benım 34 haftalık şu an ama ultrasyonda 36+3
BegumIscanTunc anne091 haftamız uyumlu suyumuz felan herşeyimiz iyi benim gebelik şekerim 30 haftada çıktı ama benimde rahîm şeklinden dolayı erken doğum riskim var
gulsahgul26 anne091 bebeğinizin sağlık durumu nasıl acaba haftası ileride bende aynı durumdayım ama suda sıkıntı görmedi doktor