Merve6hg Miniktosbaa Once 2 yıl açıktan okudum,malum çocukla mecbur . onda biraz zorlandım arapcadan felan kaldım temelim yoktu, sonra kndi ilimde firat universitesini kazandim 4 yila tamamladım 😊 kendinize güveniyorsanız kimseyi dinlemeyin bnce
Htc01 Merve6hg 4 yıla nasıl tamamladınız acaba bende açıktan 2 yıllık okuyorum .4 yıla tamamlamak istiyorum
Merve6hg Miniktosbaa meslek olarak derken onu anlamadm ilahiyat okuyan her bayan ya kuran kursu ogreticisi olur yada formasyon alıp din kültürü ogretmeni olur
Miniktosbaa Merve6hg meslek derken dediğiniz gibi kuran kursu hocası mı din kültürü öğretmeni vs bundan kastettim
ElifB08 Dertlesmeyegeldim Bende açlıktan 2.üniversitemi okuyorum hepsi bi arada olur elbet. Bebek doğunca naparım meçhul
ElifB08 Seyma46-46 Benimde aynı 2.üniversitemi açıktan okuyorum. 1.sınıfın bitmesi için 1 tane final sınavım kaldı 😩
Umut-Mucize Ben de İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi okuyorum. 2. sınıfım finaller bu hafta bitiyor. 3. sınıfa geçicem inşallah. Bu 3. Üniversitem. Maalesef atanamayınca farklı bölümler okuyorum