busraaklnc Dertlesmeyegeldim ben varım şu an 3. Sınıf bitecek inşallah 😄 ingilizce öğretmenliği okuyorumm 😄 14 haftalığız ultrasona göre 16 haftayız yarışmaya Amasya dan katılıyoruz oğlumla 😂 siz
ElifB08 Seyma46-46 Benimde aynı 2.üniversitemi açıktan okuyorum. 1.sınıfın bitmesi için 1 tane final sınavım kaldı 😩
Dertlesmeyegeldim Bence güzel:) ama ingilizceye göre biraz daha zor tabi. Bu arada finalleriniz falan nasıl? İyi geçiyormu? Çalışabiliyor musunuz?
Karanfill Dertlesmeyegeldim iyi geçiyor ya hamileliğimde çok şükür rahat geçiyor okul yönünden hiç sıkıntı yaşamıyorum. Zaten sınavlar da ödev şeklinde olduğu için kolay oluyor memnunum 😅 sizin ki nasıl geçiyor bebişle 🙈
Aysnn3705 busraaklnc memleketimin adını duyunca bnde bi yazıyım dedim 🤭 ingilizce öğretmenliği hayalimdi ama edebiyat okudum ve atanamadım malesef 😔
Dertlesmeyegeldim Karanfill benimki zor ya ödev şeklinde değil final şeklinde o yüzden zorluyor biraz
busraaklnc Dertlesmeyegeldim sağolun maalesef hepsinden sınav yapıyorlar ayrıca sunum yapmamızı da istiyorlar bazı derslerde
Hellobaby1 Dertlesmeyegeldim özel eğitim öğretmenliği okuyorum ama 2. Üni olarak . Siz ne okuyorsunuz Kpss ye de hazırlanıyor musunu 😊
Ysmn234 Dertlesmeyegeldim Beennn. Bulantilardan her ne kadar bazen zor olsa da iyi geçiyor. 2 temmuzda mezunum insallah. Okul Öncesi Öğretmenliği.☺
Merve6hg Dertlesmeyegeldim hamile kaldigimda universite öğrencisiydim bu hafta mezun oldum 😁 Firat üniversitesi ilahiyat fakültesi ♥️