Yenidenanne Nurr benimde doktorum hastane değiştirdi ama memnun olunca doktorum nereye ben o hastaneye devam ettim bianda alt üst oldu bütün planlarım sizinde böyle bi şansınız yokmu doktorunuzun gittiği hastaneye gitmek gibi ?
uleErenTozkoparan Nurr ayy ne kadar sinir bozucu değilmi 37 deyim haftaya sezeryanım var ama doktorum yok hanfendi izne çıktı yerine başkası ameliyat yapacak
Aylin20 Nurr bendede aynı sorun var bu 3 hastanem ve Dr izine çıkıyor tam Doğum zamana cıldırmak üzereyim
Yenidenanne Nurr gerçekten zor kafanıza göre birini bulmak inşallah hemen içinize sinen bi doktor bulursunuz 😕
Nurr uleErenTozkoparan cok kotu bise ya insanin morali bozuluyor tanimadigi bi doktor falan cok can sıkıcı🙄cok alismistim
uleErenTozkoparan Nurr aynen valla Son zamanlarda daha iyi anlatıyosun kendini derken hopp ortada kalmış gibi oluyosun 🤨baştan başlıyormuş gibi
Aylin20 Nurr zaten stressiz oluyoruz bide her hastane farklı ücret alıyor cocuğun eksiklerinimi tamamlamaya çalışalım hastane masraflarımı anlamadım ben
Nurr Aylin20 biz artik devlete gidecez orda cok iyi bi doktor varmis napalim ozele guc yetmiyor her yerde
Papatyal Nurr ayyy hemserimi gormek ne guzel 😙😙 bende hatay gibi guzel bi memleketten cok uzaklara gelin gittim 😔