Zozi 21.haftamdayım, bugün koltukaltımda ağrılı ve sert bir şişlik hissettim.nette araştırdım, Özellikle koltuk altında şişlik en yaygın görülen şişlik türlerinden bir tanesiymiş hamilelikte.yaşayan var mı?
-Elif- Zozi bende yaşadım gebeliğim sürecinde bi ara baya fazla olmuştu internetten baktığımda kanser belirtisi olarakta görünüyodu doktora gidecektim bi aksilikten gidemedim bi hafta falan sonra geçti bende tekrar doktor gereği duymadım ama yinede takipte olmak önemli
Deletedmom18 Zozi arkadaşlar lütfen ihmal etmeyin aynı sorunla arkadaşım ameliyat oldu kötü hastalıktan şüphelendi doktor Allah korusun hemde daha 1 hafta oluyor önce minikmiş önemsememiş 1 hafta sonra yumurta kadar olmuş şimdi sonucu bekliyorlar lütfen ihmal etmeyin illa kötü olacak diye bir kaide Yok ama mutlaka doktora görünün
Zozi HarunSerayt ucu da yok ama yine de sıkmaya çalıştım, tabi sıkamadım😬umarım önemli birşey değildir de geçer gider
Zozi -Elif- benimki de inş geçer cnm, dısardan şişlik baya belli ve sert, dokununca agrıyor, dokunmadıgımda bile hafif bi agrısı var. ben de netten baktım da okudukca canım sıkıldı.
HicranKzn Zozi benim eşimin koltuk altında oldu. Başı yoktu sıkmak için kolunu bile indiremiyordu. Ben lokum sardım içini açtım yumuşak yerini. Streç filimle Hava aldırmadım iki güne geçti. Böyle durumlarda lokum çok faydalı aklında olsun.
Sinemstf Arkadaşlar ben şuan yurt dışındayım 38 haftalığım ta 27. Haftalarda doktora gittiğimde beni komple genel muayane etti komple soydu boynumdan koltuk altılarıma kadar 2 parmağıyla inceledi koltuk altında beze var mı die baktı sonra göğüslerimi 2 parmağıyla inceledi hep beze var mı die? Dedim neden böyle inceliyorsunuz “ hamilelik döneminde göğüslerde ve koltuk altlarında bezeler oluşabiliyormuş, bu normalmiş süt kanallarıyla alakalaıymış ama sürekli kontrol etmeniz gerekiyormuş özellikle banyoda lif falan yaparken elinize daha net gelirmiş, kontrol edicekmişiz sürekli kaybolma varsa korkmayın ama büyüme ya da sertleşme falan olursa kesinlikle doktorunuza danışın” burdaki doktorun bana söyledklerini ilettim inşallah işinize yarar.. ❤️