Hafizeplt Funda2735 karpuz deli gibi karpuz yemek istiyorum 😂arkadaşım uyardı şekerin ve suyun çok artar dikkatli tüket diye bu ara azalttım😂
DemetF Funda2735 ben en cok annemlerin bahcesindeki kiraz erik dut taze fasulye ve siyah zeytin tuketiyorum.kirazi cekirdegiyle yiyorum bole ne ne cok tatlı ne çok ekşi olmayacak mayhoş seyleri canim cekiyo 😊
Mom789 Hamburger kola jelibon sanirim sayamayacak kadar cok tükettim ikinci hamilelik yaşayacağım dönemde asla tuketmem kendime not😂
Masal53 Hafizeplt 😄😄😄😄 ben 1 hafta içinde 2 karpuz bitirdim suyumda bi değişiklik olmadı 😄😄 ye gitsin bişey olmaz
Melike_Alp Funda2735 öncelikle çilek muz, kuruyemis yiyorum genellikle en cok bunlar 😍😍😍yarasin ogluşuma 💙
Cilekkz-22 Funda2735 dondurma 😄😄patates kızartmasıııı 😄😄 kısır 😄😄 mercimek çorbası 😄😄 karpuz 😄😄 erik 😄😄 kiraz 😄😄 bir sürü daha şey 😄😄
Hilaldenerieser Funda2735 karpuuuzz 😍 ya kızımda karpuz görmek istemiyordum ama bu hamileliğimde sürekli yemek istiyorum 😂
Dilekcnkn Funda2735 İlk başlarda çileğe sardım sonra erik yedim baya şimdi de kiraz oğluşum meyve bahçesi gibi olcak 😂😂
zynn35 Funda2735 ayy bende bol bol ekşi acı tüketiyorum o turşular bitiriyor beni 😂😂 ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler ama bende ye ekşiyi cıkar hakkıyı oldu 😂😂